thumbnail
thumbnail

Senior Projectmanager Fysiek

Dorpsstraat 67, 6661 EH Elst, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 120,00
36 Gelderland

Begindatum:

15 jun 2023

Einddatum:

15 sept 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

26 mei 2023

Gemeente Overbetuwe
Gemeente Overbetuwe telt ruim 47.000 inwoners, verdeeld over 11 dorpskernen en ligt in het hart van de regio Arnhem en Nijmegen. De gemeente biedt rust, ruimte, bedrijvigheid en alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. Dit maakt Overbetuwe een aantrekkelijke gemeente om te wonen en te werken.

De gemeente Overbetuwe is een zelfbewuste en coöperatieve organisatie met ruim 400 medewerkers. Dienstverlening en resultaatgerichtheid staan centraal. Dit blijkt ook uit de goede scores van de gemeente in klantonderzoeken en benchmarks. Vanuit een krachtige, zelfstandige positie gaat zij samenwerking aan met anderen als deze een meerwaarde biedt voor inwoners, organisaties, instellingen en bedrijven.

Omschrijving team waarbinnen de medewerker te werk wordt gesteld:
Mooie projecten, een ambitieuze Omgevingsvisie en een soepele invoering van de Omgevingswet zijn uitdagingen waar jij en jouw collega’s voor staan de komende tijd! Wij willen namelijk graag continu de ruimtelijke kwaliteit van de gemeente verbeteren, zodat inwoners goed kunnen werken, wonen en recreëren. Wij werken daarom aan de concrete speerpunten uit Uitvoeringsagenda van het College. Daarbij wil het College duidelijk stappen zetten in de fysieke ruimte van haar gemeente.

De fysieke projecten zijn in onze organisatie ondergebracht bij het team Strategie en Projecten. Dit team maakt deel uit van het Fysieke Domein.

Taken en verantwoordelijkheden
De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Je leidt projecten die voortkomen uit initiatieven van projectontwikkelaars en/of woningcorporaties

 • Je legt verantwoording af aan de bestuurlijk en ambtelijke opdrachtgever.

 • Je bent integraal verantwoordelijk voor de inzet van middelen, planning, kwaliteit van de producten en de integrale advisering binnen jouw projecten.

 • Je coördineert de noodzakelijke processen en organiseert het project met de kennis en kunde uit de organisatie en de samenleving.

 • Je maakt gebruik van de projectkamer. Voor faciliterende projecten vormen we geen afzonderlijke projectteams, maar zijn de adviseurs ondergebracht in een Projectkamer waarin je je projecten ter bespreking agendeert.

Je maakt deel uit van het team van projectmanagers

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 15 juni 2023 tot en met 14 december 2023 voor 36 uur per week.De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

 • Werkervaring: Minimaal 10 jaar werkervaring in de functie als projectleider/projectmanager fysiek (voor ruimtelijke projecten) bij overheidsorganisatie(s).

 • Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands gesteld. Benoem en beschrijf concreet in uw CV de relevante ervaring waaruit blijkt dat u aan deze eis(en) voldoet. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum en beschrijving van de werkzaamheden te zijn vermeld.

 • U voegt een referentie (maximaal 1 A4) in PDF formaat toe.
  Uit de referentie (niet ouder dan 3 jaar) blijkt dat de kandidaat beschikt over:

 • Het naar tevredenheid van opdrachtgever beoefenen van de rol projectmanager fysiek (ruimtelijke projecten, passend bij het profiel) bij overheidsorganisatie(s)

 • Uit uw referentie moet duidelijk de vermelding type opdracht en contactdetails, waarin bovenstaande eisen duidelijk te herleiden zijn.

 • Uit het CV blijkt dat de kandidaat aantoonbaar beschikt over:
  • Opleiding: Een relevante afgeronde relevante HBO opleiding
  • Opleiding: Een relevante cursus / opleiding op het gebied van projectmanagement is afgerond.

  (u dient op verzoek van de gemeente dit aan te kunnen tonen met een diploma)

Gunningscriteria

 • Het beoordelingsteam oordeelt de mate waarop de CV van kandidaat aansluit bij de beschrijving van het functieprofiel

 • Geef aan over hoeveel jaar werkervaring in de functie als projectleider/projectmanager fysiek (voor ruimtelijke projecten) bij overheidsorganisatie(s) kandidaat beschikt.

 • Voeg gevraagde motivatie (maximaal 1 A4 in PDF) toe.

  Kandidaat beschikt over een heldere motivatie om deze opdracht uit te voeren. Wij vinden het belangrijk om te horen waarom deze opdracht JOU aanspreekt en wat JIJ hieraan kan bijdragen. Wat zijn jouw belangrijke eigenschappen die deze opdracht tot een succes kunnen maken.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Senior Projectmanager Fysiek die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.