thumbnail
thumbnail
Adviseur Onderhoud Vastgoedbedrijf

Gemeente Oss

Raadhuislaan 2, 5341 GM Oss, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
115
36 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

28-02-2023

Sluitingsdatum:

20-03-2023

Begindatum:

04-04-2023

Einddatum:

02-10-2023

Organisatie
Het Vastgoedbedrijf van de gemeente Oss is op zoek naar een tijdelijke Adviseur Onderhoud. De vakgroep Onderhoud is verantwoordelijk voor het dagelijks, correctief en planmatig onderhoud van het maatschappelijk vastgoed binnen de gemeente Oss.  De vakgroep Onderhoud is in ontwikkeling. Op dit moment is er een viertal medewerkers op dagelijkse basis bezig met de onderhoudswerkzaamheden. Door personele ontwikkelingen ontstaat een natuurlijk moment om organisatie van de onderhoudswerkzaamheden te beoordelen op zijn toekomstbestendigheid. De opdracht zal daarom ook tweeledig zijn. Enerzijds het meedraaien als bouwkundig medewerker in het team voor het planmatig en correctief onderhoud. Dit zal naar schatting ongeveer een derde van de tijdsinvestering vergen. Anderzijds het opstellen van een advies voor een toekomstbestendige organisatie van de onderhoudswerkzaamheden. Dit zal naar schatting ongeveer twee derde van de tijdsinvestering vergen. 

Wat ga je doen?
Voor het advies:

 • Je inventariseert de werkzaamheden van de vakgroep Onderhoud en komt tot een advies over de organisatie van de onderhoudswerkzaamheden. Hierbij verwachten we dat je dit doet in nauw overleg met de direct betrokkenen en je netwerk gebruikt voor relevante vergelijking met andere gemeenten;

 • Je adviseert op het uitbesteden dan wel in eigen beheer uitvoeren van onderhoudsmanagement en adviseert bovendien op de wijze waarop dit kan gebeuren;

 • Uiteraard neem je in je advies de verwachte arbeidsmarktontwikkelingen mee.

Voor je werkzaamheden als bouwkundig medewerker:

 • Je adviseert over bouwkundige en installatietechnische onderhoudsvraagstukken en het toepassen van producten en materialen. Hierbij zorg je ook voor planvorming en uitvoering van de daaruit voortkomende werkzaamheden; 

 • Je adviseert bij nieuwbouwprojecten over onderhoudsvraagstukken;

 • Je adviseert over en draagt zorg voor het toepassen van beleid en wet- en regelgeving;

 • Je bent opdrachtgever en contractmanager voor onderhouds- en sloopwerkzaamheden alsook van onderhoudsprojecten;

 • Je onderhoudt contacten met o.a. adviesbureaus, aannemers en gebruikers van ons vastgoed;

Kandidaatomschrijving
Je bent bouwkundige met een passie voor maatschappelijk vastgoed.  Je bent analytisch sterk maar hebt ook een praktische en doortastende instelling. Je houdt van denken én van doen. Je kunt goed luisteren en staat stevig in je schoenen in je advisering. Je bent in staat om hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden.

Onze voorkeur gaat uit naar uitvoering van de opdracht door een persoon, echter inschrijven als duo-opdracht is mogelijk.

Je beschikt over:

 • Een relevante opleiding op HBO- of WO-niveau met bouwkundige component;

 • Kennis van installatietechnische onderhoudsvraagstukken (W/E-installaties);

 • Minimaal 5 jaar ervaring als onderhoudsmedewerker op het gebied van planmatig en correctief onderhoud;

 • Minimaal 3 jaar ervaring met werken voor, of in opdracht van, een gemeentelijke overheid;

 • Ervaring met advisering op verandertrajecten;

 • Een relevant netwerk.  

Interviewplanning
De gesprekken staan gepland om p maandagochtend 27 maart 2023 op locatie Gemeentehuis Oss (fysiek).

Dienstencategorie
Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

CPV code
45000000-7 - Bouwwerkzaamheden

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Adviseur Onderhoud Vastgoedbedrijf die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.