thumbnail
thumbnail

Jeugdconsulent

Varsseveldseweg 2, 7131 BJ Lichtenvoorde, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 85,00
32 Gelderland

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

11 jun 2024

Opdracht omschrijving
Als jeugdconsulent werk je intensief samen met je collega consulenten en de jeugd en gezinswerkers van het Ondersteuningsteam Oost Achterhoek. Samen met hen vorm je de toegang voor jeugdhulp in Oost Gelre. Je draagt bij aan het prettig en veilig opgroeien van kinderen in onze gemeente. Dit doe je o.a. door:

  • Het behandelen van aanvragen voor jeugdhulp, zowel PGB als zorg in natura. Je brengt de vraag in kaart en onderzoekt welke mogelijkheden het gezin of het kind zelf heeft om tot het gewenste resultaat te komen. Je rapporteert je bevindingen en stemt deze af met de inwoner. Je formuleert je bevindingen in haalbare en meetbare resultaten en weet de juiste zorgaanbieder in te zetten. Je bewaakt actief de voortgang en de afstemming tussen gezin en zorgaanbieders onderling.

  • Wanneer de veiligheid en/of ontwikkeling van een kind in het geding komt bewandel je de juiste route om deze veiligheid terug te krijgen. In dat kader onderhoud je contacten met Politie, Veilig Thuis, Jeugdbescherming en Raad voor de Kinderbescherming. Ook verzorg je waar nodig de aanmelding bij de Jeugdbeschermingstafel.

  • Binnen de gemeente werk je actief samen met de sociaal werkers, regisseur zorg en veiligheid, Wmo consulenten, leerplichtambtenaar, kwaliteitsmedewerker en beleidsmedewerker.

Verantwoordelijkheden
zie opdrachtomschrijving

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 juli 2024 tot en met 31 december 2024 voor 32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • Je voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

  • Je hebt aantoonbaar, een voor de functie relevante opleiding afgerond, op minimaal Hbo-niveau.

  • Je hebt minimaal 5 jaar, aantoonbaar, werkervaring in een soortgelijke functie bij een gemeente.

  • Je hebt inzicht in de werkwijze en verantwoordelijkheden van ketenpartners (GI, Veilig Thuis, RvK, politie).

  • Je beschikt over een geldige SKJ-registratie

  • Je beschikt over aantoonbare kennis van de jeugdwet

Wensen
U toont duidelijk aan (max. één A4) dat de door u geleverde expertise en competenties van meerwaarde zijn voor de werkzaamheden zoals beschreven in de opdrachtbeschrijving. Beoordeling: hoe beter de expertise en competenties aansluiten bij de wensen van de gemeente Oost Gelre en de werkzaamheden zoals beschreven in de opdrachtbeschrijving, hoe hoger de score (100%)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Jeugdconsulent die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.