thumbnail
thumbnail
Adviseur Milieu

Gemeente Maashorst

Markt 145, 5401 EJ Uden, Nederland

Beleidsadvies
Deze inhuuropdracht is verlopen
100
36 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

12-11-2022

Sluitingsdatum:

25-11-2022

Begindatum:

01-12-2022

Einddatum:

30-06-2023

Dit zijn wij


Even voorstellen. Wij zijn Maashorst. Een splinternieuwe gemeente met zes bruisende kernen, omgeven door natuur zoals je die nergens anders tegenkomt. Bij ons vind je het beste van twee werelden: alle voorzieningen in de buurt en toch ruimtelijk en omringd door groen wonen en werken. Dat we nieuw zijn, betekent dat we nog volop uitvinden wie we zijn en welke weg we gaan bewandelen. Spannend? Ja, soms wel. Maar het biedt ook ontzettend veel kansen.


Opdrachtomschrijving

De meest groene gemeente van Nederland worden: de ambitie van Maashorst die jij mee waarmaakt. Want jij bent onze tijdelijke expert als het gaat over milieuaspecten als bodem, geluid, geur en lucht. Op deze gebieden adviseer je onze collega’s die werken aan ruimtelijke plannen. Denk aan een woningbouwplan waarvoor je de maximale geluidsbelasting uitzoekt. Of aan een project voor een nieuwe weg, waarbij je adviseert over de geschiktheid van de bodem. Daarnaast werk je mee aan beleidsplannen, bijvoorbeeld rondom de Omgevingswet.

Wat deze opdracht zo leuk maakt? De uitdagende milieutechnische vraagstukken. Waar nodig kun je hierbij de hulp inschakelen van de Omgevingsdienst. Je deelt binnen Maashorst gevraagd en ongevraagd kennis, maar kijkt ook verder dan jouw vakgebied. Want uiteindelijk is het jouw doel om samen met de collega’s ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk te maken. Milieuaspecten kunnen daaraan bijdragen. Daarom zet je met overtuigingskracht jouw vakgebied intern op de kaart!

Je doet het samen met …

Onze vaste adviseur milieu; hij staat paraat om jou op weg te helpen. Daarnaast adviseer je onze collega’s die werken aan ruimtelijke projecten, zoals projectleiders. Extern schakel je af en toe met ontwikkelaars, de Omgevingsdienst en woningcorporaties. Je maakt deel uit van het team Groene Leefomgeving. Hier werk je met zo’n zeventien medewerkers aan een mooie, groene, diverse en schone leefomgeving. Dit doe je in een ongedwongen, maar professionele sfeer waar mensen écht werken vanuit intrinsieke motivatie.

Kandidaatomschrijving

  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Aantoonbare ervaring als (beleids)adviseur.
  • Aantoonbare kennis van relevante milieuonderwerpen en planontwikkeling.
  • Goed gevoel voor politiek-bestuurlijke dynamiek.

Interviewplanning

De gesprekken staan gepland op donderdagmiddag 1 december

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

CPV code

79000000-4 - Zakelijke dienstverlening: juridisch, marketing, consulting, drukkerij en beveiliging

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Adviseur Milieu die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.