thumbnail
thumbnail
Verkeerskundig medewerker

Gemeente Epe

Markt 14, 8161 EE Epe, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
24 Gelderland

Publicatiedatum:

18-11-2022

Sluitingsdatum:

02-12-2022

Begindatum:

02-02-2023

Einddatum:

31-12-2023

Uren per week:

24

De gemeente Epe is een middelgrote gemeente, gericht op de samenleving. De speerpunten van de organisatie zijn: laagdrempelig, inwoners betrekken bij ontwikkelingen en het verbeteren van de (digitale) dienstverlening. Een duidelijke ambitie die niet alleen gevolgen heeft voor onze werkwijze, maar ook voor onze denkwijze (cultuur). Om deze ambitie waar te maken, hebben we talenten nodig die proactief en innovatief handelen.

Als verkeerskundig medewerker ga je samen met de beleidsmedewerker verkeer aan de slag met alle verkeerskundige vraagstukken en opgaven in de gemeente Epe. De raad heeft dit jaar het nieuwe mobiliteitsbeleidsplan 2022-2032 vastgesteld en we willen dolgraag hiermee aan de slag samen met jou. In onze organisatie zijn we transparant, werken we samen en denken we in mogelijkheden. Zowel als collega’s onderling als naar onze inwoners, ondernemers, samenwerkingspartners en recreanten.

In het team Beheer en Realisatie is er een tijdelijke vacature voor een Verkeerskundig medewerker (gemiddeld 24 uur) ontstaan vanwegeuitbreiding en verschuiving van taken. Dit enthousiaste team bestaat uit circa 20 medewerkers met functies als projectleiders, beleidsmedewerkers, beheerders openbare ruimte (inclusief het beheer van ons mooie bos) medewerkers geo-informatie en een marktmeester. Je werkt nauw samen met beleidsmedewerkers rondom de ruimtelijke ontwikkelingen en opgaven, maar ook met de beheerders en uitvoerders van de openbare ruimte. Kortom om onze ambities waar te maken, hebben we jouw talenten hard nodig.

Wie ben jij?

Als nieuwe medewerker verkeer ga je integer te werk, weet je jezelf verbaal en schriftelijk goed uit te drukken en werk je graag samen met anderen.

Kortom jij:

 • bezit een afgeronde hbo-opleiding verkeerskunde, civiele techniek of gelijkwaardig met interesse voor de verkeers- juridische kant;
 • hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar relevante werkervaring; zoals binnen de overheid of bij een adviesbureau.
 • hebt kennis van de juridische kant van de verkeerskundige opgaven.
 • bent gedreven, resultaatgericht en houdt van je vak;
 • zorgt voor verbinding en neemt verantwoordelijkheid.

Wie zijn wij?

Gemeente Epe heeft 33.000 inwoners en ruim 200 betrokken collega’s. De sfeer is informeel, de communicatielijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen initiatief. Elke dag werken we samen met onze inwoners en ondernemers om onze gemeente een stukje mooier, zorgzamer, veiliger en duurzamer te maken. Bij gemeente Epe kies je voor een baan die er écht toe doet.

In de gemeente Epe woon, werk en leef je met veel voldoening. De gemeente Epe is een recreatie gemeente met veel natuurschoon en bestaat uit de dorpen Emst, Epe, Oene en Vaassen. De Veluwe met zijn uitgestrekte bossen, de heide en het IJssellandschap geven de gemeente een uniek karakter.

 • Je gaat samen met de beleidsmedewerker verkeer aan de slag met de opgaven uit het mobiliteitsplan 2022-2032.
 • Je maakt deel uit van verschillende projecten waarbij je integraal samenwerkt om de openbare ruimte van Epe verkeersveiliger te maken en je ondersteunt hierbij de beleidsmedewerker verkeer.
 • Je bent betrokken bij het opstellen en uitwerken van verkeerskundige plannen.
 • Je behandelt meldingen en aanvragen van juridische kwesties rondom verkeerzaken, stelt verkeersbesluiten op en handelt bezwaren en beroepen af.
 • Je behandelt aanvragen voor ontheffingen, laadpalen en gehandicaptenparkeerplaatsen.
 • Je beoordeelt tijdelijke verkeersmaatregelen, voert deze uit en zorgt voor de publicatie.
 • Je adviseert bij evenementen en tijdelijk gebruik van de openbare ruimte.
 • Je regelt aanstellingen van verkeersbrigadiers voor scholen en verkeersregelaars en vertegenwoordigt de gemeente in verkeerseducatie zaken (o.a. praktisch verkeersexamen).

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Verkeerskundig medewerker die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.