Bekijk de opdracht ook op opdrachtinformatiemanagement.nl voor aanvullende ondersteuning binnen het vakgebied Informatiemanagement.
thumbnail
thumbnail

Trainee informatieadviseur

Hengelosestraat 51, 7514 AD Enschede, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Overijssel

Begindatum:

1 mrt 2024

Einddatum:

1 mrt 2025

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

10 feb 2024

Vacature: Trainee Informatiebeheer

Ben jij op zoek naar een uitdagende positie waarin je de kwartiermakers ondersteunt voor de nieuwe Informatiebeheer organisatie? Heb je affiniteit met archiefbeheer en ben je klaar om je eigen sterke mening te delen en waardevolle feedback te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Als Trainee Informatiebeheer werk je nauw samen met de kwartiermakers en ondersteun je bij het vormgeven van de nieuwe Informatiebeheer organisatie. Je krijgt de kans om op verschillende afdelingen van het informatiebeheer te werken en zo een breed scala aan ervaring op te doen.
Belangrijk is dat je snel kunt schakelen in een dynamische omgeving en dat je een sterke eigen mening hebt. Je zult regelmatig input moeten geven aan de kwartiermakers en collega's voorzien van waardevolle feedback. Office en goede verslaglegging zijn vereist.

Je taken omvatten onder andere het ontwikkelen van actueel informatiebeheerbeleid dat als kader en leidraad dient voor de organisatie. Hierdoor help je collega's binnen de gemeente om hun werk nog beter uit te voeren en draag je bij aan het verbeteren van de dienstverlening aan onze inwoners.
We zoeken iemand die spontaan is en goed kan samenwerken in een team. Daarnaast is de wens om na je traineeship in dienst te komen een pre.
 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Trainee informatieadviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.