thumbnail
thumbnail
Opdrachtgevende Projectleider

Bergstraat 4, 6711 DD Ede, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 105,00
8 - 12 uur Gelderland

Begindatum:

1 aug 2022

Einddatum:

31 dec 2022

Uren per week:

8 - 12 uur

Publicatiedatum:

24 jun 2022

Als opdrachtgevende projectleider stuur je samen met de Coördinator projecten op de belangrijke pijlers uit projectmatig werken (GRO-KIT). De projecten komen voort uit het uitvoeringsprogramma (UVP) en betreffen onderhoudsprojecten in de openbare ruimte. Samen met de betrokken projectleiders en opdrachtgevers stel je, mede op basis van jou brede kennis en ervaring, realistische planningen op en bewaak je deze.
De projecten bestaan uit zowel combiprojecten als monodisciplinaire (groot) onderhoudsprojecten van wegen, groen en riolering.

De opdrachtgevende projectleider is mede verantwoordelijk voor de voortgang en tijdige uitvoering van het uitvoeringsprogramma openbare ruimte. Bij afwijkingen in de tijd of kosten wordt dit tijdig teruggekoppeld aan de opdrachtgever en in afstemming bijgestuurd op basis van de gemaakte afspraken, waarop vervolgens weer opgestuurd wordt.
Maandelijkse terugkoppeling vindt plaats aan de Coördinator projecten en opdrachtgevers.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Opdrachtgevende Projectleider die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.