thumbnail
Opdrachtgevende Projectleider

Gemeente Ede

Bergstraat 4, 6711 DD Ede, Nederland

Project- en Programmamanagement
Sluit vandaag
€ 105,00
8 - 12 uur Gelderland

Publicatiedatum:

24-06-2022

Sluitingsdatum:

06-07-2022

Begindatum:

01-08-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

8 - 12 uur

Als opdrachtgevende projectleider stuur je samen met de Coördinator projecten op de belangrijke pijlers uit projectmatig werken (GRO-KIT). De projecten komen voort uit het uitvoeringsprogramma (UVP) en betreffen onderhoudsprojecten in de openbare ruimte. Samen met de betrokken projectleiders en opdrachtgevers stel je, mede op basis van jou brede kennis en ervaring, realistische planningen op en bewaak je deze.
De projecten bestaan uit zowel combiprojecten als monodisciplinaire (groot) onderhoudsprojecten van wegen, groen en riolering.

De opdrachtgevende projectleider is mede verantwoordelijk voor de voortgang en tijdige uitvoering van het uitvoeringsprogramma openbare ruimte. Bij afwijkingen in de tijd of kosten wordt dit tijdig teruggekoppeld aan de opdrachtgever en in afstemming bijgestuurd op basis van de gemaakte afspraken, waarop vervolgens weer opgestuurd wordt.
Maandelijkse terugkoppeling vindt plaats aan de Coördinator projecten en opdrachtgevers.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Opdrachtgevende Projectleider die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.