thumbnail
thumbnail

Planeconoom

Claudius Prinsenlaan 10, 4811 DJ Breda, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
16 Noord-Brabant

Begindatum:

15 apr 2024

Einddatum:

15 okt 2024

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

27 mrt 2024

Planeconoom
Heb jij ervaring als planeconoom en zou je graag willen bijdragen aan het ontwikkeling van een groene stad in een park? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Introductie
De afdeling ruimte- en vastgoedontwikkeling is op zoek naar een enthousiaste planeconoom. Als planeconoom bij de gemeente Breda draag je bij aan een lange traditie op het gebied van stedelijke ontwikkeling, landschap en groen. De komende tijd bouwen we meer dan 25.000 woningen en bieden ruimte aan minstens 110.000 banen. Daarnaast investeren we in de natuur en ons watersysteem. Heb jij ervaring als planeconoom en zou je graag willen bijdragen aan het ontwikkeling van een groene stad in een park? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

 • Je maakt en bewaakt grond- en gebiedsexploitaties.

 • Je geeft advies over de financiële stand van zaken en bijbehorende risicobeheering door het uitvoeren van kosten-baten analyses, scenarioanalyses en het opstellen en toetsen van businesscases.

 • Je draagt bij aan de beleidsproducten van de afdeling denk bijvoorbeeld aan de nota grondbeleid, nota bovenwijkse voorzieningen, grondprijzenbrief en beleidskader grondexploitaties.

 • Je ondersteunt de vastgoedspecialisten en -juristen bij de onderhandelingen en het opstellen van (anterieure) overeenkomsten.

 • Je volgt verandering in wet- en regelgeving en marktontwikkelingen en vertaalt deze door naar de grondexploitaties.

 • Je neemt deel aan diverse (externe) overlegstructuren.

Wat vragen wij?
Met jouw proactieve instelling neem je initiatief om contacten te vormen en te onderhouden met diverse stakeholders, zowel intern als extern. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je zet deze onder andere in om samenwerking te bevorderen en het vakgebied te professionaliseren. Jouw innovatieve kijk kan zorgen voor nieuwe financiële concepten voor complexe programma's en projecten.

 • Je beschikt over een relevante hbo- of wo opleiding bijvoorbeeld planologie, bedrijfsecomonie of transporteconomie.

 • Je hebt werkervaring binnen gemeenten en beschikt over politieke sensitiviteit.

 • Je hebt affiniteit met grondzaken.

 • Je bent een professional op het gebied van grond- en opstalexploitaties, met kennis van privaat- en publiekrecht.

 • Je merkt kansen en risico’s op en brengt dit ter sprake.

 • Je bent op de hoogte van de relevante ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Wat bieden wij?
Werken bij de Gemeente Breda is werken in een stad met ambities. We denken vooruit en maken mogelijk. Voor onze inwoners én voor onze medewerkers. Naast een baan met impact kun je daarom rekenen op:

 • Een opdracht van een half jaar voor 16 uur per week.

Wie zijn wij?
Als gemeente Breda werken we samen aan het realiseren van Breda als Internationale Schakelstad waarmee we ons onderscheiden van andere steden met de focus op een groene, gastvrije stad met de beste bereikbaarheid.
Als planeconoom maak je deel uit van het team vastgoedontwikkeling binnen de afdeling ruimte- en vastgoedontwikkeling. Vastgoedontwikkeling koopt, verkoopt en exploiteert gronden en gebouwen om daarmee plannen op het gebied van stedelijke vernieuwing mogelijk te maken. Je versterkt het huidige team van vier planeconomen en werkt samen met financieel adviseurs, projectmanagers, vastgoedspecialisten en juristen. Grote projecten zoals ‘Gasthuisvelden’, ’T Zoet’ zullen dit jaar aan bod komen.
Lees meer over de Gemeente Breda.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Leya Schoonderwoerd via 06 43 60 79 99 of per mail via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Planeconoom die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.