thumbnail
thumbnail

Regisseur Grondzaken

Gemeente Boekel

Sint Agathaplein 2, 5427 AB Boekel, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
0
32 Noord-Brabant

Begindatum:

1 mei 2024

Einddatum:

1 jan 2025

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

2 apr 2024

Opdrachtomschrijving
Door aanstaand zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een tijdelijke Regisseur Grondzaken ( 24-36 uur) voor het cluster Grondzaken. Het cluster bestaat uit een regisseur, beleidsmedewerker en medewerker grondzaken. Het cluster maakt deel uit van de sector Beleid & strategie.

Als regisseur grondzaken zorg je voor de ruimtelijke en economische ontwikkeling van woningbouw, bedrijventerreinen en commercieel vastgoed in de gemeente Boekel. Jij coördineert de projecten en zorgt voor de werkverdeling binnen het team grondzaken. De specialistische kennis voor de verwerving van gronden en bijvoorbeeld het opstellen van taxaties wordt extern ingehuurd. Jij zorgt ervoor dat deze opdrachten worden uitgezet, voortgezet en controleert de resultaten.

Jij bent een persoon die complexe, strategische vraagstukken welke binnen het cluster spelen, voor je rekening neemt en eventueel de juiste personen aanhaakt bij de beantwoording van die vraagstukken. Ook verzorg je de aan- en verkoop van gronden en panden en vestig je eventueel een zakelijk recht.

Het proces rondom deze taken verzorg je zelfstandig. Vanaf de eerste contacten met bewoner/bedrijf, onderhandelingen, intern afstemming (evt. met een bestuurder), opstellen overeenkomsten, collegevoorstellen (indien noodzakelijk) tot en met de afwikkeling via de notaris.

Kandidaatomschrijving
Jij beschikt bij voorkeur over minimaal vijf jaar relevante werkervaring die je de afgelopen tien jaar hebt opgedaan bij een (semi) overheid of adviesbureau. Het is een pre als je beschikt over kennis op het gebied van grondverwerving, taxeren en schadevergoedingen in een gemeentelijke omgeving.

Jij hebt stevige kennis van en ervaring met:

  • Aan- en verkoop van gronden;

  • De rol van onderhandelingspartner intern (collega’s en bestuurders) en voor professionele partijen (onder andere                 woningbouwontwikkelaars);

  • Het uitzetten en beoordelen van taxaties;

  • De juridische vastlegging van het aan- of verkochte vastgoed (opstellen aan- en verkoopovereenkomsten en                         anterieure / bouwclaimovereenkomsten);

  • Het gehele proces van de aankoop van bijvoorbeeld een agrarisch bedrijf (o.a. opname, oplevering, opstellen
    overeenkomst, financiële interne verantwoording evt. richting gemeenteraad, in gang zetten notariële afhandeling).

Verder ben je bekend met gemeentelijke processen, schrijf je makkelijk en heb je als ideale kandidaat eerder een cluster grondzaken begeleidt.

Interviewplanning
De interviews staan gepland op 29 april 2024 in de namiddag in het gemeentehuis van Boekel

Toelichting op rooster
24-36 uur te verdelen over maandag tot en met donderdag. Voorkeur gaat uit naar 32 uur. Je werkt vanuit het gemeentehuis in Boekel. Incidenteel elders.

Dienstencategorie
Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

CPV code
75000000-6 - Diensten voor openbaar bestuur, defensie en sociale verzekering

Eisen

Gevraagde documenten

Aanleveren na gunning

  • VOG

Gunningscriteria

Weging prijsdeel: 10 %

Motivatiebrief
Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief wordt beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

Uit de motivatiebrief  moet blijken dat recent aantoonbare  successen op het taakveld zijn behaald.
Daarnaast blijkt uit de brief de motivatie waarom voor Boekel is gekozen en de bereidheid om vanuit het gemeentehuis in
Boekel te werken.

Weging: 25 %

Ervaring
Ervaring in vergelijkbare functie bij soortgelijke gemeente (Weging: 25 %)

Afstand woon-werk
Jij hebt een maximale enkele reisafstand van woning naar werk van 50 kilometer (Weging: 15 %)

Interview
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria. Tijdens het gesprek moet blijken of de vereiste competenties aansluiten bij de kandidaat die wij zoeken. Daarnaast moet duidelijk worden of je past binnen de organisatie. De gespreksronde staat gepland op 29 april 2024 in de namiddag. (Weging: 25 %)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Regisseur Grondzaken die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.