thumbnail
thumbnail

Adviseur Sport, Cultuur en Welzijn

Marktstraat 1, 7271 AX Borculo, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen limieten
28 - 36 Gelderland

Begindatum:

20 feb 2023

Einddatum:

24 jul 2023

Uren per week:

28 - 36

Publicatiedatum:

20 jan 2023

Omschrijving van de opdracht
Sport en Cultuur beweegt je! De impact van sporten, bewegen en cultuur op onze gezondheid en de leefbaarheid in de samenleving is groot. Jij kan een mooie bijdrage leveren aan de inzet van sport, cultuur en het verenigingsleven in het versterken van de sociale basis en de focus op meer preventie.

Verantwoordelijkheden
Samen met interne en externe partners en inwoners bepaal Je focus in je werkzaamheden en zet je een integrale werkwijze op die innovatie bevordert. Hierbij kan je tegengestelde belangen tegenkomen. Je beheert een  deel van de budgetten voor sport en dorpshuizen en maakt de (bestuurlijke) planning. Richting verenigingen, instellingen en dorpshuizen die de gemeente subsidieert, fungeer je als ambtelijk opdrachtgever en stem je af over de prestatieafspraken die je samen met deze partijen monitort op resultaten. Je informeert en adviseert de portefeuillehouders en stemt de koers af met de strategisch adviseur en de programmamanager.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

  • De kandidaat beschikt aantoonbaar over kennis van ontwikkelingen en innovaties op het gebied van sport en welzijn , aan te tonen met praktijkvoorbeelden.

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding

Gunningscriteria

  • hbo

  • De kandidaat beschikt aantoonbaar over kennis van ontwikkelingen en innovaties op het gebied van sport en welzijn , aan te tonen met praktijkvoorbeelden.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Adviseur Sport, Cultuur en Welzijn die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.