thumbnail
thumbnail

Senior communicatieadviseur

Raadhuisplein 2, 3771 ER Barneveld, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
32 Gelderland

Begindatum:

1 mrt 2024

Einddatum:

31 jul 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

8 feb 2024

Omschrijving van de opdracht
Dankzij jou zijn 60.000 Barnevelders goed geïnformeerd en betrokken!

Wat ga je doen?

 • Je bent een aanspreekpunt voor de inzet van professionele communicatie en participatie bij projecten.

 • Je denkt mee over voorkomende brede strategische vraagstukken.

 • Je ontwikkelt een heldere communicatiestrategie voor projecten en opgaven, vertaalt deze naar goede actieplannen en voert deze samen met de andere communicatieadviseurs en collega’s uit.

 • Je zoekt altijd naar de meerwaarde van samenwerking. Hierin ben je een verbinder, zowel richting externe relaties als richting eigen collega’s.

 • Je onderhoudt als nodig nauwe contacten met de pers.

Verantwoordelijkheden
Zie opdracht omschrijving.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 maart 2024 tot en met 31 juli 2024 voor 32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • Je voegt een cv van maximaal 3 pagina’s A4 toe. In de cv neem je privé e-mailadres en mobiel telefoonnummer van de kandidaat op. De kennismakinggesprekken vinden fysiek op het gemeentehuis plaats. De kandidaat die wordt geselecteerd, wordt gevraagd een VOG te overleggen.

 • Afgeronde hbo- of wo-opleiding communicatie of soortgelijk (op cv aantoonbaar).

 • Minimaal 5 jaar ervaring als (strategisch) communicatieadviseur. Ervaring in een gemeentelijke organisatie is een must.

 • Je bent politiek-bestuurlijk sensitief en organisatiebewust en je bent een stevige sparringpartner voor organisatie en bestuur.

 • Je bent proactief en kritisch: je bent nieuwsgierig naar de inhoud en kiest daarbij de juiste rol.

Wensen

 • Minimaal 5 jaar ervaring als (strategisch) communicatieadviseur. Ervaring in een gemeentelijke organisatie is een must. (40%)

 • Je bent politiek-bestuurlijk sensitief en organisatiebewust en je bent een stevige sparringpartner voor organisatie en bestuur. (20%)

 • Afgeronde hbo- of wo-opleiding Communicatie. (40%)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Senior communicatieadviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.