thumbnail
thumbnail
IT contractmanager (pionier)

Raadhuisplein 2, 3771 ER Barneveld, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 90,00
24 Gelderland

Publicatiedatum:

25-11-2022

Sluitingsdatum:

07-12-2022

Begindatum:

01-01-2023

Einddatum:

30-06-2023

Uren per week:

24

Help jij ons om, op basis van het organisatiebrede generieke proces, met het opzetten van het nieuwe IT-contractendossier, het ontwikkelen van een methodiek en het implementeren van de afspraken rondom IT-contractmanagement en de daarbij behorende financiële processen?

Het team Informatievoorziening & Automatisering (I&A) van de gemeente Barneveld is verantwoordelijk voor het managemen en beheren van de contracten op het gebied van IT voor de hele organisatie. Dit zijn contracten voor infrastructuur, software, IT-dienstverlening en licenties.

Het gaat om een nieuwe functie en binnen deze opdracht vragen we het volgende:

 • inrichting van het IT-contractmanagement.
 • Opbouwen van het contractdossier en het op inhoud bewaken van contracten.
 • Bewaken van de nakoming van de afgesproken servicelevels en KPI's.
 • Bewaken van budget, prestatieverklaringen en facturatie.
 • De afstemming van de doelstelling van de contracten van externe leveranciers met contracteigenaren in de interne organisatie.
 • Het samen met de verantwoordelijk eigenaar in de interne organisatie ontwikkelen en onderhouden van leveranciersrelaties.
 • Actief toezicht houden op de correcte inzet en kwaliteit tijdens de uitvoering van contracten door onze leveranciers.
 • Actualiseren van de lopende contracten, onder meer door aanpassingen transparant te verwerken en voortdurend aandacht te hebben voor prestatieverbetering.
 • Beoordelen van en adviseren over de managementrapportages aangeleverd door leveranciers.
 • Vraagbaak zijn voor de diverse stakeholders, waaronder interne collega's, externe marktpartijen, leveranciers en contractpartners over contractgerelateerde zaken.
 • Samen met de productowner en andere contractmanagers structurele aandacht en sturing geven aan de verbetering van het organisatiebrede contract- en leveranciersmanagement.

Als contractmanager heb jij een brede blik op de verschillende belangen, jij hebt snel door wat er speelt in de IT-markt en gaat hier slim mee om. Vanuit de regierol stuur je op prestaties en laat je de 'hoe-vraag' bij je leveranciers. Ook laat je het vaststellen van 'wat in welke mate' aan de eigenaren in de organisatie.

Zie opdracht omschrijving.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de IT contractmanager (pionier) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.