thumbnail
thumbnail

Senior communicatieadviseur interne communicatie

Koningstraat 38, 6811 DG Arnhem, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 95,00
32 Gelderland

Begindatum:

22 apr 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

4 apr 2024

Opdracht omschrijving

Je gaat tijdelijk aan de slag bij de afdeling Bestuursondersteuning en Communicatie. Het team communicatie bestaat uit 25 fte die werkzaam zijn als woordvoerder/strategisch adviseur, (senior)adviseur, online team en communicatiemedewerker.

Opdracht
Je bent verantwoordelijk voor de interne en corporate communicatie. Interne communicatie beslaat het grootste deel van je opdracht. Je analyseert en adviseert over vraagstukken vanuit de diverse clusters van de organisatie, je adviseert het MT over de communicatie op organisatiebrede ontwikkelingen, je bent onderdeel van het kernteam van ons organisatieprogramma, je bent sparringpartner voor afdelingshoofden en collega’s over interne verandertrajecten met oog voor de uitdagingen en context van dde gemeentelijke organisatie.

Corporate communicatie bestaat uit de samenwerking met de stad en interne collega’s als het gaat om de identiteit van de gemeente naar buiten toe.

Advisering t.a.v. van organisatiebrede onderwerpen zoals Informatieveiligheid en Privacy, Diversiteit en Inclusie, Huisvesting, Integriteit en andere onderwerpen die van belang zijn voor collega's van gemeente Arnhem. 

Opzetten van een procedure voor relatiegeschenken in samenwerking met Citymarketing.

Verantwoordelijkheden

De doelstelling is dat collega's de hernieuwde visie kennen, begrijpen en kunnen. Het vraagt ook om advisering over interventies op gewenste houding en gedrag.

Communiceren van besluiten.

Relatiebeheer en verbinden van nieuwe en bestaande samenwerkingsverbanden. 

De kandidaat is inzetbaar vanaf 22 april tot en met 31 december voor 32 uur per week. Beschikbaar voor een gesprek op 17 april tussen 11.00-16.00 uur. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eis 1. U voegt een cv van maximaal 7 pagina's A4 toe. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld evenals een uitgebreide toelichting op de eisen en wensen zoals bij de betreffende eis/wens wordt aangegeven.

Eis 2. Opleiding (minimale opleiding): Bachelor (hbo) werk- en denkniveau; Dit is een eis en moet duidelijk blijken uit het CV van de kandidaat. Wanneer blijkt dat de kandidaat niet over het gevraagde werk- en denkniveau beschikt, zal uw bieding terzijde worden gelegd.

Eis 3. Gevraagde werkervaring: Je hebt ruime ervaring als communicatieadviseur en de terreinen interne en corporate communicatie. Benoem het nummer van deze eis expliciet in het CV bij de werkzaamheden. Geef een beschrijving in het CV waar deze ervaring uit blijkt, benoem de naam van de opdrachtgever(s) en de perioden (mm-jj t/m mm-jj).

Eis 4. Vereiste (gedragscompetenties) en vaardigheden: Proactief Zelfstandig Samenwerken Kunnen omgaan met weerstand Omgevingssensitief Bovenstaande competenties / vaardigheden hoeven niet benoemd te worden in het CV maar dienen middels concrete voorbeelden duidelijk uit te komen tijdens het verificatiegesprek. Wanneer blijkt dat tijdens het verificatiegesprek de kandidaat niet over de gevraagde competenties / vaardigheden beschikt, zal dit leiden tot uitsluiting van de offerte.

Eis 5. Hierbij verklaar ik akkoord te gaan met opdracht specifieke voorwaarden. Zie bijlage OSV Gemeente Arnhem. Tevens ga ik ook akkoord met de algemene voorwaarden van broker Headfirst (www.headfirst.nl).

Sjabloon : OSV Gemeente Arnhem.pdf

30 %

Wens 1. Opleiding (minimale opleiding): Een opleidingsachtergrond in Communicatie (wetenschappen) of vergelijkbaar. Dit is een wens en moet duidelijk blijken uit het CV van de kandidaat. Bij het niet duidelijk benoemen of alleen een verwijzing naar het CV, zal dit leiden tot geen toekenning van punten. Puntenverdeling: 0/5 = onvoldoende t.a.v. andere biedingen 1/5 = matig t.a.v. andere biedingen 2/5 = voldoende t.a.v. andere biedingen 3/5 = ruim voldoende t.a.v. andere biedingen 4/5 = goed t.a.v. andere biedingen 5/5 = uitstekend t.a.v. andere biedingen

30 %

Wens 2. Minimale werkervaring: Minimaal 2 jaar ervaring als communicatieadviseur in organisatie ontwikkeltrajecten. Motiveer de rol van de kandidaat, geef in de toelichting aan hoeveel maanden ervaring met bovenstaande is opgedaan en geef een situatieschets waaruit deze werkervaring blijkt Middels deze toelichting zal de mate van vakbekwaamheid worden beoordeeld d.m.v. een puntenverdeling. Bij het niet duidelijk benoemen of alleen een verwijzing naar het CV, zal dit leiden tot geen toekenning van punten. Puntenverdeling: 0/5 = onvoldoende t.a.v. andere biedingen 1/5 = matig t.a.v. andere biedingen 2/5 = voldoende t.a.v. andere biedingen 3/5 = ruim voldoende t.a.v. andere biedingen 4/5 = goed t.a.v. andere biedingen 5/5 = uitstekend t.a.v. andere biedingen

20 %

Wens 3. Minimale werkervaring: Je hebt ervaring met en kennis van het combineren van offline en online communicatie opgedaan in de afgelopen 5 jaar. Motiveer de rol van de kandidaat, geef in de toelichting aan hoeveel maanden ervaring met bovenstaande is opgedaan en geef een situatieschets waaruit deze werkervaring blijkt Middels deze toelichting zal de mate van vakbekwaamheid worden beoordeeld d.m.v. een puntenverdeling. Bij het niet duidelijk benoemen of alleen een verwijzing naar het CV, zal dit leiden tot geen toekenning van punten. Puntenverdeling: 0/5 = onvoldoende t.a.v. andere biedingen 1/5 = matig t.a.v. andere biedingen 2/5 = voldoende t.a.v. andere biedingen 3/5 = ruim voldoende t.a.v. andere biedingen 4/5 = goed t.a.v. andere biedingen 5/5 = uitstekend t.a.v. andere biedingen

20 %

Wens 4. Kennis van: Je hebt affiniteit met een gemeente, (semi) overheid of organisatie van vergelijkbare complexiteit. Motiveer de rol van de kandidaat, geef in de toelichting aan hoeveel maanden ervaring met bovenstaande is opgedaan en geef een situatieschets waaruit deze werkervaring blijkt Middels deze toelichting zal de mate van vakbekwaamheid worden beoordeeld d.m.v. een puntenverdeling. Bij het niet duidelijk benoemen of alleen een verwijzing naar het CV, zal dit leiden tot geen toekenning van punten. Puntenverdeling: 0/5 = onvoldoende t.a.v. andere biedingen 1/5 = matig t.a.v. andere biedingen 2/5 = voldoende t.a.v. andere biedingen 3/5 = ruim voldoende t.a.v. andere biedingen 4/5 = goed t.a.v. andere biedingen 5/5 = uitstekend t.a.v. andere biedingen

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Senior communicatieadviseur interne communicatie die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.