thumbnail
thumbnail
Adviseur Afval

Gemeente Arnhem

Koningstraat 38, 6811 DG Arnhem, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 95,00
32 Gelderland

Publicatiedatum:

16-03-2023

Sluitingsdatum:

24-03-2023

Begindatum:

03-04-2023

Einddatum:

31-08-2023

Als Adviseur Afval krijg je bij de Gemeente Arnhem alle ruimte om de gemeentelijke ambities rond afvalscheiding, klimaatbewustzijn en kwaliteit van de openbare ruimte waar te maken. Samen met jouw collega’s voer je het afvalbeleid uit en ontwikkel je nieuw beleid door lokale - en landelijke ontwikkelingen in beleidskeuzes te vertalen. Verder ben je nauw betrokken bij aanbestedingen en contractmanagement. Arnhem is een regiegemeente die de afvalinzameling en -verwerking aan private partijen uitbesteedt.  

De belangrijkste werkzaamheden die jij hebt:

  • Je gaat uiteenlopende projecten rond afval en stadsreiniging opzetten, van onderzoek tot uitvoering. Dit doe je volgens een wijkgerichte aanpak, met veel aandacht voor communicatie op maat;
  • Bijhouden van alle landelijke en regionale afvalontwikkelingen en -spelregels. Door bijvoorbeeld een voortdurend beroep te doen op je uitgebreide netwerk;
  • Contractmanagement met onze inzamel- en verwerkingspartners op zowel uitvoerend als strategisch niveau.

Meer weten over het thema afval? Bekijk dan het coalitieakkoord 2022-2026 via: https://www.arnhem.nl/Bestuur/Ambities_en_beleid/Coalitieakkoord_2022_2026.

Jouw uitgebreide werkterrein vraagt om een brede visie op afval en stadsreiniging. Je hebt inzicht in situaties, problemen en processen, dit betekent dat je goed bent in het uiteenrafelen van processen en overzicht houdt op het geheel. Je werkt ordelijk en bent goed in het stellen van prioriteiten. Bovendien beschik je over het talent om zaken helder over te brengen én voor elkaar te krijgen. Je spreekt en schrijft in begrijpelijke taal en je kan je taalgebruik aanpassen aan het niveau van een ander. Daarnaast weet je je collega’s te inspireren met je positieve, opgeruimde karakter en creatieve oplossingen.

Waar kom je te werken?

Arnhem is met meer dan 165.000 inwoners de 12e gemeente van het land. Een diversiteit aan inwoners maakt de stad tot wat ze is. Arnhem is een gemeente waar de stedelijke dynamiek, de natuurrijke leefomgeving en economische kracht elkaar versterken. Wij kennen een rijke historie en zijn de hoofdstad van de provincie Gelderland. Bij de gemeentelijke organisatie werken ongeveer 1100 betrokken en bevlogen medewerkers die zich iedere dag inzetten voor de stad, de inwoners, bezoekers, bedrijven en instellingen.

Het cluster Openbare Ruimte houdt de Arnhemse buitenruimte in vorm. Arnhem groen, schoon, heel, veilig en bereikbaar houden is ons doel en dat doel is best een uitdaging. Maar… door passie en kennis van de stad en haar gebruikers boeken we keer op keer mooie en zichtbare resultaten. ‘Samendoen’ is hierbij ons sleutelwoord. Wij samen met bewoners, bedrijven, opdrachtgevers en de politiek. Alleen bereik je niets, met elkaar bereik je bijna alles!

Wij bestaan uit zeven afdelingen: Beheer, Programmeren, Projectleiding & Directievoering, Ontwerp, Vergunning & Handhaving, Wijkonderhoud en Stedelijk Onderhoud. Binnen het cluster houdt de afdeling Beheer (zo’n 28 medewerkers) zich bezig met het beheer van de buitenruimte met behulp van de beheersystematiek CROW. De sfeer is sociaal, warm en familiair. Iedereen is zeer bij de stad en het behoud ervan betrokken. 4 collega’s van Beheer (onder wie jij) gaan over alles dat met afval te maken heeft. Daarbij geassisteerd door diverse mensen in de wijken, zoals handhavers en vrijwilligers.

Meer weten over openbare ruimte? Kijk dan op www.werkenvoorarnhem.nl/de-

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Adviseur Afval die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.