thumbnail
thumbnail

Vakbekwaam medewerker riolering

Marktplein 1, 7311 LR Apeldoorn, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 60,00
40 (vanaf 32 is bespreekbaar) Gelderland

Begindatum:

1 mrt 2024

Einddatum:

1 sept 2024

Uren per week:

40 (vanaf 32 is bespreekbaar)

Publicatiedatum:

1 feb 2024

Opdracht omschrijving
Bij de Gemeente Apeldoorn zijn we op zoek naar een vakbekwaam rioolmedewerker die bedreven is in het uitvoeren van (kleine) reparaties aan de riolering. Deze rol biedt een gevarieerd scala aan uitdagingen, denk aan het aanleggen van nieuwe huis- en kolkaansluitingen tot het vervangen van kapotte kolken en putkoppen. 

De Gemeente is op zoek naar een vakbekwaam medewerker die ervaring heeft met werken met een minikraan, het aanleggen en repareren van riolering en het rijden met een kleine kolkenzuiger. 

Verantwoordelijkheden
De verantwoordelijkheden die horen bij deze functie zijn:

 • Zelfstandig kunnen plannen en uitvoeren van werkzaamheden

 • Zelfstandig kunnen besturen van een minikraan

 • Zelfstandig kunnen uitvoeren van (kleine) reparaties aan riolering

 • Zelfstandig kunnen besturen van een kleine kolkenzuiger (in bezit van rijbewijs C)

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 maart 2024 tot en met 1 september 2024 voor 40 uur per week (vanaf 32 uur per week is bespreekbaar). De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met één (1) keer zes (6) maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv inclusief motivatiebrief van maximaal 5 pagina's A4 toe. Bij overschrijding van het maximumaantal pagina's wordt het gedeelte dat deze overschrijding betreft terzijde gelegd en zal de beoordeling en de daaruit voortvloeiende score slechts gebaseerd zijn op het maximum gestelde aantal A4's.

 • De kandidaat dient minimaal VMBO/MBO3 werk- en denkniveau te hebben. De voornoemde eis dient te blijken uit het ingediende cv.

 • De kandidaat dient minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring te hebben in het leggen van riolering (huis- en kolkaansluitingen). De voornoemde eis dient te blijken uit het ingediende cv.

 • De kandidaat is in het bezit van een rijbewijs B/E (bij voorkeur voor 1 januari 2013 behaald i.v.m. mogen rijden op BE combinatie) en/of rijbewijs C. De voornoemde eis dient te blijken uit het ingediende cv.

 • De kandidaat is in het bezit van certificaat machinist minigraver. De voornoemde eis dient te blijken uit het ingediende cv.

 • De kandidaat dient binnen 8 weken na aanvang werkzaamheden een VOG te overleggen, uitgaand van Algemeen Screeningsprofiel Informatie Functieaspecten 11, 12 en 13. De VOG mag niet ouder zijn dan zes maanden. De inschrijvingen kunnen ingediend worden tot 13 februari 8:30 uur.

Gunningscriteria

 • De kandidaat is in het bezit van certificaat 'veilig werken in riolen'. Beoordeling: - Kandidaat is in het bezit van dit certificaat (5 punten) - Kandidaat is niet in het bezit van dit certificaat (0 punten) (40%)

 • De kandidaat is in het bezit van certificaat 'veilig werken langs de weg'. Beoordeling: - Kandidaat is in het bezit van dit certificaat (5 punten) - Kandidaat is niet in het bezit van dit certificaat (0 punten) (10%)

 • De kandidaat is in het bezit van certificaat 'machinist minigraver'. Beoordeling: - Kandidaat is in het bezit van dit certificaat (5 punten) - Kandidaat is niet in het bezit van dit certificaat (0 punten) (40%)

 • De kandidaat heeft de benodigde inentingen (Hepatitis A + B, Tetanus en DTP). Beoordeling - Kandidaat heeft geen van de inentingen (0 punten) - Kandidaat heeft een deel van de inentingen (2 punten) - Kandidaat heeft alle inentingen (5 punten) Mocht de kandidaat niet in bezit zijn van (een deel van) de inentingen dan kunnen die via de gemeente verkregen worden. (10%)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Vakbekwaam medewerker riolering die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.