thumbnail
thumbnail
Adviseur Woonhuisvesting doelgroepen

Laan Nieuwer-Amstel 1, 1182 JR Amstelveen, Nederland

Sluit over 16 dagen
95
36 Noord-Holland

Begindatum:

3 jul 2023

Einddatum:

3 jul 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

25 mei 2023

Omschrijving van de opdracht
Door de krapte op de woningmarkt zijn er verschillende groepen die hulp nodig hebben bij het vinden van huisvesting. De gemeente Amstelveen wil zich daarom inzetten voor het huisvesten van verschillende doelgroepen, waaronder economisch daklozen, statushouders en jongeren.

Als adviseur Woonhuisvesting Doelgroepen zul je op zoek gaan naar huisvestingsmogelijkheden voor deze groepen en daarbij diverse interne en externe partijen betrekken. Je stelt hiervoor verhuur-, beheer- en exploitatieovereenkomsten op en draagt bij aan de ontwikkeling van beleid en strategieën voor de woonhuisvesting van diverse doelgroepen. Je werkt nauw samen met interne afdelingen en externe partijen om voldoende huisvesting te organiseren en te implementeren. Daarnaast adviseer je het management en gemeentebestuur over de te maken keuzes over het vastgoed en bereid je de benodigde besluitvormingsdocumenten voor.

De ambtelijke organisatie AA werkt voor de gemeentebesturen van Aalsmeer en Amstelveen. Twee gemeentebesturen, bediend door één ambtelijke organisatie.

Team Vastgoed is onderdeel van de afdeling Projecten & Advies. Team Vastgoed heeft de volgende hoofdtaken:

 • Huisvesten van de gemeentelijke organisatie en onder de gemeentelijke huisvestingszorg vallende instellingen.

 • Verzorgen van de gemeentelijke taken op het gebied van onderwijshuisvesting

 • Verhuur van woonwagenstandplaatsen en huurwoonwagens

 • Verhuur van standplaatsen voor ambulante handel

 • Beheer van het gemeentelijk onroerend goed

 • Bouwkundige en installatietechnische advisering van enkele schoolbesturen en huurders

Als Adviseur Woonhuisvesting doelgroepen heb je een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamische werkomgeving met een grote diversiteit aan objecten binnen je vastgoedportefeuille. Je komt te werken in een enthousiast en professioneel team, waar collegialiteit de kern vormt en er veel ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling.

De opdracht loopt tot 3 juli 2024. Er is een mogelijkheid tot verlenging. Deze verlenging wordt voor afloop van de opdracht besproken en de exacte duur is nu nog niet bekend.

Indien t.z.t. mogelijk en gewenst, bestaat de optie om de kandidaat na 1 jaar inhuur kosteloos over te nemen. Hiermee gaat de leverancier automatisch akkoord bij het aanbieden van een kandidaat.

Kandidaatomschrijving

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van Vastgoed, Facility Management of gelijkwaardig.

 • Je beschikt over voldoende werkervaring op het gebied van verhuur, beheer en exploitatie van woonhuisvesting (maatschappelijk vastgoed).

 • Je hebt kennis en ervaring met het opstellen van vastgoedexploitaties en/of huurovereenkomsten.

 • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van accountmanagement van een vastgoedportefeuille

 • Je beschikt over de nodige kennis op technisch-, financieel- en juridisch gebied.

 • Je hebt ervaring in projectmatig werken en hebt daarin een proactieve werkhouding.

Competenties
Klantgericht, resultaatgericht en betrouwbaar. Je staat stevig in je schoenen, je kunt creatief meedenken, maar durft ook kritisch te zijn. Bovenstaande competenties worden tijdens het gesprek beoordeeld door de gemeente.

VOG
Iedereen die bij de gemeente Amstelveen of Aalsmeer komt werken moet vóór aanvang van zijn werkzaamheden een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen. De gemeente geeft aan waarop gescreend moet worden door het Centraal Orgaan Verklaring Omtrent Gedrag. Dit is afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden. De gemeente stuurt de nieuwe collega een e-mail met een link waarmee hij/zij de nieuwe aanvraag voor een VOG af kan ronden. Kosten van de aanvraag kunnen worden gedeclareerd bij de Gemeente Amstelveen.

Interviewplanning
De top 3 van kandidaten wordt door de gemeente Amstelveen uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. De gesprekken worden gevoerd op woensdag 21 juni in het raadhuis te Amstelveen. 

Eisen

 • Op cv aantoonbaar minimaal een afgeronde 4 jarige HBO opleiding.

 • Op CV aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van verhuur, beheer en exploitatie van woonhuisvesting opgedaan in de afgelopen 5 jaar.

 • Op CV aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring met het opstellen van huurovereenkomsten.

Gunningscriteria

 • Op cv aantoonbaar minimaal een afgeronde vakgerichte HBO opleiding, Vastgoed of Facility management of makelaardij.

 • Op CV aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van verhuur, beheer en exploitatie van woonhuisvesting opgedaan in de afgelopen 5 jaar.

 • Op CV aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring met het opstellen van huurovereenkomsten opgedaan in de afgelopen 5 jaar.

 • Op CV aantoonbaar minimaal 1 jaar werkervaring binnen een gemeentelijke organisatie in de rol als huisvestingsadviseur opgedaan in de afgelopen 5 jaar.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Adviseur Woonhuisvesting doelgroepen die deze organisatie zoekt?