thumbnail
thumbnail

Adviseur Zorg en Veiligheid

Gemeente Altena

Sportlaan 170, 4286 ET Almkerk, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Noord-Brabant

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

30 sept 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

7 jun 2024

Type inzet
In verband met de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties kan deze opdracht niet ingevuld worden door een ZZP’er. Is de kandidaat die u presenteert bij uw bureau in dienst of, indien u zelf als ZZP’er inschrijft, bent u bereid deze opdracht op basis van payroll in te vullen.

Adviseur Zorg- en Veiligheid / (24-36 uur per week)
Als adviseur Zorg- en Veiligheid werk je aan vraagstukken en beleidsdossiers die liggen op het snijvlak van zorg en veiligheid. Je werkterrein omvat het brede zorgaanbod voor de kwetsbare doelgroepen in onze maatschappij: dak- en thuislozen, personen met verward / onbegrepen gedrag, personen met ernstige psychiatrische aandoeningen, overlast gevende jeugd en andere overlast situaties. Je houdt je bezig met thema’s als mensenhandel, geweld in afhankelijkheidsrelaties, veiligheid voorop ed. waarbij integrale afstemming van belang is.

Het is juist de integrale aanpak, het afwegen van zorg- én veiligheidsaspecten in je advies, die het verschil maakt en tot duurzame oplossingen leidt. Daarbij werk je intensief samen met collega’s en onze partners in de zorg- en veiligheidsketen. Je onderhoudt dit netwerk actief en schakelt moeiteloos op het juiste (lokale e/o regionale) niveau.

Je werkt onder andere nauw samen met de procesregisseur Zorg en Veiligheid binnen het team VTH.
Je onderhoudt contact met subsidierelaties en hebt inzicht in de p&c cyclus van het ZVH.

Over jou

 • Je bent een ervaren en gedreven adviseur die feeling heeft met bovengenoemde doelgroep. Jouw ervaring met integraal werken binnen de domeinen Zorg- en Veiligheid spreken voor zich. Je politiek-bestuurlijk inlevingsvermogen is goed ontwikkeld en je hebt ruime ervaring met het adviseren van burgemeester(s) en wethouders.

 • Aangezien het brede werkterrein van de zorg- en veiligheidsketen het noodzakelijk maakt dat beleidsafspraken op integrale wijze tot stand komen, ben je samenwerkingsgericht, een netwerker en in staat om plan- en procesmatig te denken en te handelen.

 • Je bent een stevige gesprekspartner, je houdt overzicht, laat los als het kan en grijpt in als het nodig is.

 • Je bent goed in staat het bestuur, directie en afdelingsmanagement te adviseren zowel mondeling als schriftelijk.

 • Je kunt omgaan met verschillende krachtenvelden en met belangentegenstellingen zowel lokaal als regionaal.

 • Door je proactieve houding en incasseringsvermogen weet je, ondanks tegenslagen, de beoogde resultaten te halen.

De competenties verantwoordelijk, resultaatgericht, daadkrachtig en aanpassingsvermogen vinden wij belangrijk in deze functie.

Overige functie-eisen

 • Afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau en ruime beleidsmatige ervaring op gebied van Zorg (sociaal domein, GGZ) en Veiligheid.

 • Minimaal 3 tot 5 jaar recente ervaring als adviseur in een complexe en politiek-bestuurlijke omgeving

 • Aantoonbare ervaring met financieringsvraagstukken binnen het sociale domein

 • Affiniteit met de kwetsbare doelgroepen in onze samenleving

 • Uitstekende communicatieve en redactionele vaardigheden

 • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving (waaronder de Wet verplichte GGZ , Wet Zorg en Dwang en Wet aanpak woonoverlast)

 • Je hebt bij voorkeur al een netwerk opgebouwd binnen de zorg- en veiligheidsketen

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Adviseur Zorg en Veiligheid die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.