thumbnail
thumbnail

Adviseur Wonen en Volkshuisvesting

Markt 7, 7121 CS Aalten, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 120,00
24-28 Gelderland

Begindatum:

1 dec 2023

Einddatum:

1 mrt 2024

Uren per week:

24-28

Publicatiedatum:

17 nov 2023

Omschrijving van de opdracht
De opgaven in het wonen zijn groot. Het tekort aan betaalbare woningen, verduurzaming van de bestaande woningen, ouderenhuisvesting en de vluchtelingen problematiek. Zo maar wat thema’s waar je binnen het wonen mee te maken krijgt. De woningbouw voor deze doelgroepen, zit in een stroomversnelling en vraagt om een gemeentelijke aanpak waarbij regie voor ons een sleutelbegrip is.  

Verantwoordelijkheden
De volgende werkzaamheden vallen binnen je aandachtsgebied:

 • Opstellen en uitvoeren lokaal woonbeleid;

 • Vertaling rijksbeleid naar lokaal beleid;

 • Advisering bij woningbouwprojecten;

 • Projectleider diverse woon-gerelateerde projecten;

 • Ambtelijke vertegenwoordiging in regionaal overleg volkshuisvesting en de daaruit voortvloeiende (regionale) projecten en opdrachten;

 • Advisering en voorbereiding thematafel Wonen & Vastgoed;

 • Integrale advisering voor het college van B&W en de gemeenteraad.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 december 2023 tot en met 1 maart 2024 voor 24-28 uur per week.De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar in de functie van adviseur wonen.

 • Een afgeronde opleiding in de richting van Bestuurskunde, Planologie, Sociale Geografie, Ruimtelijke Ontwikkeling, Bouwkunde, Sociologie of Vastgoed en Makelaardij

Gunningscriteria

 • Een afgeronde opleiding in de richting van Bestuurskunde, Planologie, Sociale Geografie, Ruimtelijke Ontwikkeling, Bouwkunde, Sociologie of Vastgoed en Makelaardij

 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar in de functie van adviseur wonen.

 • Je hebt specifieke ervaring (minimaal 2 jaar in de afgelopen 6 jaar) opgedaan in een vergelijkbare functie op het gebied van wonen binnen een gemeentelijke organisatie of woningscoöperatie.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Adviseur Wonen en Volkshuisvesting die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.