thumbnail
thumbnail

Teammanager Financiën en Inkoop (1 fte), vanaf juli 2023

Gem regeling DCMR Milieudienst Rijnmond

Parallelweg 1, 3112 NA Schiedam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32-36 Zuid-Holland

Begindatum:

3 jul 2023

Einddatum:

31 mrt 2024

Uren per week:

32-36

Publicatiedatum:

19 mei 2023
Beste leverancier,

De DCMR Milieudienst Rijnmond nodigt u uit om een offerte aan te bieden op deze offerteaanvraag.

Informatie aanvraag
Met onderstaande kenmerken willen wij u een snelle eerste indruk geven over de offerteaanvraag. Hiermee kunt u direct bepalen of deze offerteaanvraag interessant is voor u en u wilt overgaan tot het opmaken van een offerte.
 • Functienaam: Teammanager Financien en Inkoop
 • Startdatum: 3 juli 2023 (indicatief)
 • Einddatum: 31 maart 2024
 • Aantal fte: 1 fte
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur
 • Optie tot verlenging: ja
  • optie 1: 30 september 2024
  • optie 2: 31 maart 2025
  • optie 3: 3 juli 2025
 • Aantal kandidaten op interview: 3
 • Standplaats: Schiedam

Voor deze offerte uitvraag mag per deelnemer maximaal een kandidaat aangeboden worden.

Er worden maximaal drie kandidaten voor de interviewfase uitgenodigd. In deze fase wordt de definitieve keuze gemaakt tussen de uitgenodigde kandidaten. Indien u uiterlijk 12 juni 2023 geen uitnodiging heeft gehad voor de interviewfase, kunt u er van uitgaan dat u niet tot de eindselectie bent toegelaten. Uiteraard ontvangen ook leveranciers die niet zijn toegelaten tot de laatste fase (gesprekken) na afronding van de procedure nog terugkoppeling.

Deze uitvraag is gedaan vanuit het
 • T 4054 DAS Dynamisch Aankoopsysteem DCMR m.b.t. inhuur Ondersteunende processen

Alleen partijen die zijn aangemeld en toegelaten tot het DAS van de DCMR worden uitgenodigd voor deze uitvraag.

Deadlines
Voor deze offerteaanvraag gelden een aantal belangrijke deadlines. Graag verwijzen wij u hiervoor naar het kopje 'Planning'.

Vraag & antwoord (Nota van Inlichtingen)
Let op! Stel uw vraag via de 'Vraag & Antwoord-module' van Negometrix. De Nota van Inlichtingen wordt uiterlijk de werkdag na de bovengenoemde datum verstrekt. De wervingsadviseur kan besluiten om een vraag eerder te beantwoorden.

Deze tender en alle verstrekte informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kunnen er toch onduidelijkheden of onvolkomenheden in deze tender voorkomen. De DCMR verwacht een proactieve houding van inschrijver zelf, hetgeen betekent dat inschrijver eventuele onduidelijkheden of onvolkomenheden zo spoedig mogelijk meldt via de Vraag&Antwoord module en wel op een zodanig moment dat deze onduidelijkheden of onvolkomenheden nog ongedaan kunnen worden gemaakt. Na het verstrijken van de uiterste termijn waarbinnen de inschrijvingen moeten zijn
ingediend, kan inschrijver geen bezwaar meer maken tegen eventuele onduidelijkheden of onvolkomenheden in de aanbestedingsstukken. Derhalve verwerkt inschrijver haar recht om na de aanbesteding alsnog bezwaar te maken tegen (de gevolgen van) eventuele schendingen van het (aanbestedings)recht, voor zover daarvan sprake zou zijn en wordt de inschrijver geacht onverkort en onvoorwaardelijk met de inhoud van de documenten te hebben ingestemd. De DCMR is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de gevolgen van de eventuele onduidelijkheden of onvolkomenheden; deze zijn dan voor risico van inschrijver.

Zolang deze offerteaanvraag open staat heeft u als leverancier alleen contact met de afdeling Inkoop. Wij helpen u graag bij vragen over deze offerteaanvraag. Op deze offerteaanvraag zijn de door u eerder geaccepteerde leidraad en voorwaarden van toepassing.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Teammanager Financiën en Inkoop (1 fte), vanaf juli 2023 die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.