thumbnail
thumbnail
Technisch Beheer Informatiebeveiliging

De Ronde Venen

Croonstadtlaan 111, 3641 AL Mijdrecht, Nederland

ICT
Sluit over 2 dagen
Geen maximum
30-36 Utrecht

Publicatiedatum:

21-01-2023

Sluitingsdatum:

30-01-2023

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

30-36

Organisatie
Tussen Amsterdam en Utrecht ligt gemeente De Ronde Venen. Een groene oase in een waterrijk gebied met acht kleurrijke dorpen, waar zo’n 45.000 mensen met plezier wonen en werken.
In Mijdrecht staat het gemeentehuis. De thuishaven van 300 hardwerkende en betrokken collega’s. ‘Samen voor elkaar’ echoot door de gangen. Het is de essentie van de organisatieontwikkeling die onze organisatie toekomstbestendig maakt.

We hebben grote opgaven, bijvoorbeeld op het gebied van dienstverlening, informatievoorziening en digitalisering. We werken aan deze opgaven door een intensieve samenwerking met collega’s van alle teams, onze inwoners, partners in de gemeente, het college en de raad. Het team I&A (Informatievoorziening & Automatisering) heeft daarin een belangrijke rol. Mede door de migratie van de virtuele werkplek naar het werken op de laptop.

Binnen De Ronde Venen staat informatieveiligheid hoog in het vaandel. Het team Informatievoorziening & Automatisering is daarom op zoek naar een tijdelijk Technisch beheerder Informatiebeveiliging.

Opdracht
Jij hebt een passie voor IT en bent helemaal thuis in oplossingen om de informatieveiligheid te borgen. Nadat de VNG de landelijke aanbesteding GGI Veilig – perceel SIEM/SOC voortijdig heeft beëindigd, zijn wij op zoek naar een eigen SIEM/SOC oplossing. Jij speelt hierin vanuit de vakinhoud een belangrijke rol, daarnaast werk je binnen en met onze bestaande voorzieningen aan de doorontwikkeling hiervan. Dit doe je natuurlijk samen met je collega's. Je vindt het heerlijk om afwisselend in teamverband en zelfstandig te werken.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit;

 • Het beoordelen, implementeren van aanbevelingen vanuit de uitgevoerde pentesten

 • Het opvolgen van kwetsbaarheden

 • Meewerken aan het opstellen van het programma van eisen voor een SIEM/SOC oplossing

 • Toepassen van hardening (dit ook automatiseren, structureren en vastleggen in documentatie)

 • Ontwerpen en doorvoeren van beveiligingsverbeteringen in ons fundament Azure (met firewall) / Intune

De werkzaamheden vinden voor minimaal 2 dagen per week plaats in het gemeentehuis van De Ronde Venen. Gratis parkeren alsmede Openbaar Vervoer mogelijkheden bevinden zich op loopafstand van het gemeentehuis.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar in de technische informatiebeveiliging;
2. Aantoonbare werkervaring met Microsoft Azure (oa Conditional Access) en Intune, CheckPoint firewalls, Cisco netwerkapparatuur;
3. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
4. Uiterlijk beschikbaar per 1 februari 2023 voor minimaal 30 uur per week. 

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
5. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als technisch beheerder informatiebeveiliging (benoem dit duidelijk in het cv) (30 punten);
6. Een afgeronde opleiding/cursus op het gebied van technische informatiebeveiliging zoals bijvoorbeeld CISSP of soortgelijk (benoem dit duidelijk in het cv) (30 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met Aruba ClearPass & WiFi - HPE servers & storage (benoem dit duidelijk in het cv) (15 punten);
8. Aantoonbare kennis van en werkervaring met aanpalende ICT componenten (hard en software) (15 punten);
9. Aantoonbare werkervaring met het opstellen van documentatie, bedoeld voor collega beheerders als uitleg/overdracht van werkzaamheden. Incidenteel om eindgebruikers te informeren (10 punten).

Competenties

 • Goede communicatieve vaardigheden;

 • Zelfstandig;

 • Planmatig;

 • Oplossingsgericht;

 • Secuur.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de gemeente staan gepland op woensdag 1 februari 2023 en donderdag 2 februari 2023, gelieve hier in de agenda’s rekening mee te houden. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 31 januari 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

 • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

 • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

 • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Technisch Beheer Informatiebeveiliging die deze organisatie zoekt?