thumbnail
thumbnail

Projectleider sociaal domein (Wmo)

De Dienst Noardwest Fryslân

Eise Eisingastraat 8, 8801 KE Franeker, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
16 Friesland

Begindatum:

15 jun 2023

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

24 mei 2023

Omschrijving van de opdracht
De gemeenten Harlingen, Terschelling, Vlieland en Waadhoeke werken samen met De Dienst Noardwest Fryslân aan het project ‘een toekomstbestendige Wmo’. Hiervoor zoeken we een ervaren en enthousiaste projectleider die de Wmo goed kent. Projectleider Sociaal Domein (Wmo)

Je geeft leiding aan het project ‘een toekomstbestendige Wmo’. We hebbeneen aantal knelpunten en verbetermogelijkheden in de Wmo-keten geïnventariseerd. De projectgroep is onder jouw leiding verantwoordelijk voor het verder uitwerken van de verbeteringen en het samen met gemeenten en De Dienst implementeren hiervan.

Jouw verantwoordelijkheden zijn:

Je hebt de dagelijkse leiding over het project, waarbij je zorgt voor een goede en heldere afstemming van werkzaamheden. Ook werk je voorstellen inhoudelijk uit. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van afgesproken resultaten. Je stemt je werkzaamheden af met je ambtelijke opdrachtgevers en houdt hen op de hoogte van de projectvoortgang. Je opdrachtgevers zijn leidinggevenden van de vier gemeenten en De Dienst. Zij nemen besluiten over het project en zijn eindverantwoordelijk voor de implementatie van de verbeteringen.

Je hebt in dit project te maken met verschillende mensen, behoeften en belangen, van inwoners tot zorgaanbieders, van bestuurders tot beleidsmakers, van leidinggevenden tot medewerkers van Harlingen, Vlieland, Terschelling en Waadhoeke en De Dienst Noardwest Fryslân. Daarom heb je communicatietalent, tact en doorzettingsvermogen nodig.

Je weet wat extern gevraagd wordt en intern mogelijk is. Je hebt kennis van het sociaal domein en weet deze praktisch te vertalen. Je houd overzicht en bedenkt oplossingen voor de kwesties die je tegenkomt. Daarin ben je doortastend en sterk op samenwerking gericht. Verder is het belangrijk dat je de (praktische) consequenties van je voorstellen overziet. Daarom heb je een goed analytisch en organisatorisch vermogen en beschik je over aantoonbaar hbo+ werk- en denkniveau en ervaring als projectleider.

Dit bieden we je

  • Een mooie uitdaging met ruimte en het vertrouwen om initiatieven te nemen.

  • Een actieve rol bij de innovatie en ontwikkeling van de intergemeentelijke samenwerking.

  • De opdracht is voor 16 uur per week en loopt tot 31 december 2023 met een verlengingsoptie.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Projectleider sociaal domein (Wmo) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.