thumbnail
thumbnail

Strategische HR-Businesspartner

(DASTwente) Gemeente Dinkelland, Gemeente Tubbergen & Noaberkracht

nicolaasplein 5, 7591 MA Denekamp, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Overijssel

Begindatum:

1 jan 2023

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

23 nov 2022
Strategische HR-businesspartner
24 t/m 32 uur per week

Waar wij voor gaan?
Binnen ons HR team balanceren we tussen kwaliteitsverbetering en de waan van de dag. Ben jij een ervaren HR professional met een duidelijke visie op de toekomst van HR? Heb jij het vermogen visie te vertalen naar concrete acties in het hier en nu, en het overzicht te bewaren? En weet je in dat proces ook nog eens het enthousiasme en eigenaarschap van anderen te vergroten? Dan hebben we je nodig!

We hebben het lef om het echt anders te doen. En we zijn al een heel eind op weg. Maar het is lastig om in de waan van de dag consistent te blijven werken aan verandering. Wat wij willen? Werk, is dat kunnen doen wat je werkelijk boeit, in een omgeving en cultuur die bij jou past. Als werk aansluit bij jouw talent, kennis en passie, geeft werk je energie en komt eigenaarschap vanzelf. De organisatie investeert in een goede infrastructuur voor talentontwikkeling en flexibele inzetbaarheid. Zo kan je meebewegen op de veranderende vragen uit onze samenleving.
We werken op de “Noaberkracht manier”: daar zijn waar je nodig bent, tijd- en plaats onafhankelijk, werk en privé in balans. Het management geeft leiding vanuit wat nodig is; coachen waar dan kan, sturen waar dat moet. Wij werken binnen ons HR-team zelfsturend, daarbij hebben we wel kaders en is er ook structuur aanwezig. Onze cultuur is informeel en naast hard werken, houden we ook van gezelligheid. Wij werken voor de samenleving. Dat zit diep verankert in onze houding.


Jouw baan
Het veranderen van de organisatie in lijn met deze visie, is een mooi proces. Het proces vraagt van ons team HR enorme inspanningen, naast de drukte en hectiek van alledag. Je gaat de directie en managementteam adviseren over concern brede strategische HR en organisatie opgaven, met name op het gebied van organisatieontwikkeling en HRM vraagstukken. Jij helpt het team en de organisatie bij procesmatig werken aan deze visie, door:
 • Gevraagd en ongevraagd te adviseren op het gebied van HR en organisatieontwikkeling;
 • Mede vorm geven aan de doorontwikkeling van de organisatie, door een integrale, veranderkundige aanpak;
 • Adviseren en voeren van procesregie over de organisatieontwikkelagenda;
 • Adviseren over organisatie ontwikkel thema’s en de Strategische HRM agenda;
 • Klankbord voor strategische beleidsmedewerkers en strategische adviseurs binnen de organisatie, met name op het niveau van organisatieontwikkeling en strategisch HRM;
 • Indien tijd dit toelaat, meewerken in de operationele processen.

Wat wij vragen
Je werkt projectmatig en resultaatgericht. Je vindt je weg naar een resultaat ook als vooraf nog niet precies helder is wat dit zou moeten zijn.  Met je opdrachtgever blijf je hier goed over in gesprek. Je werkwijze is participatief, innovatief en systematisch. Je schakelt makkelijk in stijlen van communiceren zodat je gesprekken soepel kan afstemmen op verschillende gesprekspartners (verschillende niveaus uit de organisatie). Je verliest de lange termijn niet uit het oog. Je begrijpt de waan van de dag, maar houdt je focus vooral gericht op de opgaven die nodig zijn om toekomst proof te blijven. Verder heb je een uitstekend ontwikkeld gevoel voor het werken in een complexe omgeving en een externe gerichte maatschappelijke focus. Hierbij verlies je de realiteit niet uit het oog zodat jouw adviezen ook uitvoerbaar zijn. Daarnaast beschik je over:
 • Een academisch werk- en denkniveau;
 • Organisatiesensitiviteit;
 • Veranderkundige ervaring en kennis op het gebied van organisatieontwikkeling en HRM;
 • Een generalistisch vermogen om snel te schakelen tussen abstract en concreet niveau;
 • Beleidsmatige ervaring en je kunt dit goed omzetten van visie naar praktijk;
 • De mogelijkheid om systematisch te werken aan een lange termijn koers.


 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Strategische HR-Businesspartner die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.