thumbnail
thumbnail

Projectleider doelbereik Programma Natuur

Leidseveer 2, 3511 SB Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Utrecht

Begindatum:

20 feb 2023

Einddatum:

20 feb 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

20 jan 2023
Wie zijn wij
BIJ12 is de uitvoeringsorganisatie voor de 12 provincies en brengt kennis en informatie bijeen over het landelijk gebied en de fysieke leefomgeving in Nederland. BIJ12 ondersteunt provincies bij hun werk op het gebied van natuur en informatiesystemen en is opgericht door de provincies als onderdeel van het Interprovinciaal Overleg (IPO). BIJ12 zorgt voor uniformiteit in informatievoorziening en de uitvoering van provinciale regelingen.
Hieraan wordt gewerkt vanuit 4 units:
  • Faunazaken en ACSG (Advies Commissie Schade Grondwater)
  • Natuurinformatie en Natuurbeheer (NiNb)
  • GBO voor het beheer van gezamenlijke informatiesystemen
  • Stikstof en Natura 2000
Wat ga je doen
Achtergrond programma natuur
Door het Programma Natuur heeft het rijk een aanvullende investering op het Natuurpact gemaakt om het herstel van de natuur te versnellen en om uiteindelijk onze doelen onder de VHR (Vogel en Habitat richtlijn) te bereiken. Hier werkt het rijk in nauwe samenhang met de provincies, terrein beheerders, en andere organisaties om natuurmaatregelen in te plannen en uit te voeren. De natuurmaatregelen zijn bedoeld om de juiste omgevingscondities en systeemherstel in en rond natuurgebieden te realiseren. Het juiste systeemherstel en omgevingscondities zijn voorwaardelijk voor het voorkomen van beschermde en kwetsbare VHR habitattypen en soorten. Een belangrijk onderdeel van het programma en de bredere VHR eisen is robuuste monitoring, informatievoorziening, en rapportage voor 1) uitvoering van natuurmaatregelen, 2) omgevingscondities / systeemherstel en 3) doelbereik. Als projectleider doelbereik neem je graag de verantwoordelijkheid om de eerste stappen naar de benodigde monitoring, informatievoorziening en rapportage van doelbereik in gang te zetten.
De functie van Projectleider Doelbereik is een onderdeel van het uitvoeringsprogramma Programma Natuur (Projectteam MDIAR). Om een adequate uitvoering van deze functie binnen het PN en het projectteam MDIAR te genereren is een opdrachtomschrijving gemaakt. Het doel van de opdrachtomschrijving is het genereren van een transparante scope, rol- en taakafbakening en het verstrekken van duidelijkheid naar interne en externe collega’s in de samenwerking.

Functieomschrijving
BIJ12 zoekt een projectleider voor het opstellen van verbeterde monitoring, informatievoorziening en rapportage in verband met het Programma Natuur. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de opzet, planning, coordinatie en uitvoering van werkzaamheden rond het bereiken van lokale instandhoudingsdoelstellingen van beschermde habitattypen en soorten.

 

Tijdsbesteding: 32 uur per week. Deels op locatie (Utrecht), deels thuiswerken mogelijk
Verlengingsopties 2 x 6 maanden.

Verlenging vindt plaats op basis van verder gelijkblijvende contractuele voorwaarden (waaronder het uurtarief). 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Projectleider doelbereik Programma Natuur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.