thumbnail
thumbnail
Technisch Inkoper van voertuigen en materieel

Avri

Heistraat 47, 4909 BD Oosteind, Nederland

Inkoop
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
24-32 uur per week Noord-Brabant

Publicatiedatum:

23-11-2022

Sluitingsdatum:

30-11-2022

Begindatum:

02-01-2023

Einddatum:

30-06-2023

Uren per week:

24-32 uur per week

Aan de hand van het investeringsschema materieel verzorg je de afstemming over de aanschaf van voertuigen en ander materieel in de komende jaren. Voor deze investeringen ga je met de collega’s van het bedrijfsbureau en met de eindgebruikers eerst de technische specificaties vaststellen. Je werkt deze specificaties vervolgens uit in een projectplan voor het uitvoeren van meervoudig en Europese aanbestedingen van materialen en diensten. Vervolgens ga je als lid van het projectteam de aanbestedingsprocedure verder begeleiden. Indien het een Europese aanbesteding betreft, voer je dit zelfstandig uit, onder de juiste inkoopprocedures. Ook de overige aanstedingsprocedures ga je geheel zelfstandig,  in overleg met de eindgebruikers en andere betrokkenen, begeleiden tot het moment van ingebruikname.  

De werkzaamheden zijn divers maar overwegend branchegericht technisch van aard, zoals; aankopen van vaak samengestelde voertuigen zoals huisvuilinzamelvoertuigen en/of voertuigen beheer openbare ruimte, maar ook overslagmaterieel, inzamelmiddelen, als ook invoering gebruik HVO, en overige technisch werkvoorbereidende taken. Daarnaast kun je worden gevraagd om te adviseren als inkoper bij andere inkoop- en aanbestedingsprocedures binnen Avri.

Je neemt initiatieven om tot een projectplan te komen (denk hierbij aan het uitvoeren van diverse aanbestedingen).
Daarnaast zorg je voor de juiste begeleiding en uitvoering van inkoop- en aanbestedingsprocedures.
Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de technische specifaties voor de aanschaf van voertuigen en ander materieel.
Je adviseert en begeleidt de medewerkers en teammanager bedrijfsbureau op proactieve wijze.
Vanuit jouw ruime ervaring als senior inkoper draag je bij aan het verder professionaliseren van de technische inkoop.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Technisch Inkoper van voertuigen en materieel die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.