thumbnail
thumbnail

Senior Beleidsadviseur afval en grondstoffen

Avri

Heistraat 47, 4909 BD Oosteind, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 130,00
32 Noord-Brabant

Begindatum:

13 feb 2023

Einddatum:

11 aug 2023

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

20 jan 2023

Omschrijving van de opdracht
Als senior beleidsadviseur heb je kennis van het afvaldomein en breng je vernieuwing, ontwikkeling en politieke sensitiviteit mee. Op procesmatige en integrale wijze denk je mee vanuit de behoeften van inwoners, collega’s, opdracht gevende gemeenten en het bestuur. Je kunt goed omgaan met verschillende belangen op lokaal, regionaal, ambtelijk en bestuurlijk niveau.

Je vertaalt ideeën naar voorstellen die kunnen worden voorgelegd aan het MT, Dagelijks en Algemeen Bestuur. Daarbij weet je zowel interne als externe partijen in jouw voorstellen mee te nemen en zorg je voor een adequate planning van het bijbehorende proces.

Bij de ontwikkeling van het beleid houd je rekening met de regionale doelstellingen, landelijke ontwikkelingen, kansen voor innovaties en wettelijke kaders. Tot slot analyseer en evalueer je de resultaten van het gevoerde beleid en op basis daarvan doe je aanbevelingen en innovatievoorstellen

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden
Avri is een gemeentelijk samenwerkingsverband op basis van de Wet gemeenschappelijke regelingen. De gemeenten Buren, Culemborg, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel zijn de deelnemers. Avri zamelt grond- en afvalstoffen in. Daarnaast beheert Avri de openbare ruimte voor de vier gemeenten Buren, West Betuwe, Tiel en Neder-Betuwe.

Bij Avri werken we aan een duurzame grondstoffeninzameling en efficiënt onderhoud van de publieke ruimte. Hiervoor ben je als senior beleidsadviseur (on)gevraagd adviseur van het bestuur,  managementteam en de gemeenten van Avri. Je volgt, analyseert en integreert met (interne en externe) deskundigen vanuit verschillende vakdisciplines de ontwikkelingen op afvalgebied en brengt risico’s en kansen in beeld. Je initieert en vertaalt ideeën naar (beleids-)adviezen en helpt deze mede te implementeren. Namens Avri neem je deel aan beleid- en werkgroepen (intern/extern) of en je zit deze voor. Je onderhoudt contacten met andere spelers binnen de afvalketen.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. U kunt hiervoor uw eigen document gebruiken.

 • Je hebt HBO+ of WO werk- en denkniveau, aangetoond door middel van een diploma en/of relevante werkervaring

 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de richting van milieu, grondstoffen en/of afval

 • Je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en bent omgevingssensitief

 • Je bent communicatief, legt makkelijk contact, betrekt anderen, weet draagvlak te creëren binnen en buiten de organisatie en je wordt gewaardeerd als gesprekspartner

 • Je bent iemand die het leuk vindt om samen te werken en toe te werken naar een concreet resultaat

Gunningscriteria

 • Aantoonbare ervaring (minimaal 5 jaar) in een functie als beleidsadviseur met een vergelijkbaar aandachtsgebied

 • Aantoonbare ervaring (minimaal 5 jaar) binnen een gemeente of gemeentelijke regeling

 • Aantoonbare ervaring (minimaal 5 jaar) met adviseren aan bestuur en MT

 • Aantoonbare ervaring met het verbinden van meerdere stakeholders

Competenties

 • Politieke en bestuurlijke sensitiviteit

 • Samenwerkingsvaardigheden

 • Communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling)

 • Innovatief denken

 • Resultaatgericht werken

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Senior Beleidsadviseur afval en grondstoffen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.