thumbnail
thumbnail

Buitendienstmedewerkers IBOR (5 personen)

Avri

Heistraat 47, 4909 BD Oosteind, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 45,00
40 Noord-Brabant

Begindatum:

1 mrt 2024

Einddatum:

30 nov 2024

Uren per week:

40

Publicatiedatum:

2 feb 2024

Omschrijving van de opdracht
Als buitendienstmedewerker(s) van het team Beheer openbare ruimte voer je zelfstandig onderhoudswerkzaamheden  uit in de openbare ruimte. Je gaat samen met je collega’s van Avri op pad om hagen te snoeien, plantvakken onkruidvrij te maken en om onkruidbeheersing op verhardingen uit te voeren. Daarnaast los je meldingen op door het knippen van een haag of het snoeien van de rand van een plantvak.

Verantwoordelijkheden
Avri beheert de openbare ruimte voor de vier gemeenten Buren, West Betuwe, Tiel en Neder-Betuwe. Je voert de werkzaamheden zelfstandig en veilig uit in de gemeente Buren, West-Betuwe en Neder-Betuwe. Je maakt onderdeel uit van een wijkteam en werkt zelfstandig onder aansturing van de voorman.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 maart 2024 tot en met 30 november 2024 voor 40 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

  • Meerjarige ervaring in het beheer van de openbare ruimte Schoffelen, onkruid beheersing op verharding, incidenteel hagen knippen en uitmaaien bosplantsoen Moeten kunnen werken met tablets en met digitaal kaart materiaal.

  • Geldig Nederlands B rijbewijs

Wensen

  • Geldig Nederlands B rijbewijs (15%)

  • Meerjarige ervaring in het beheer van de openbare ruimte Schoffelen, onkruid beheersing op verharding, incidenteel hagen knippen en uitmaaien bosplantsoen Kunnen werken met bv. heggenschaar, bosmaaier en kettingzaag (35%)

  • Ervaring met het werken op tablets en met digitaal kaart materiaal (30%)

  • Nederlands sprekend (Duits en Engels mag ook) (20%)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur

Ben jij de Buitendienstmedewerkers IBOR (5 personen) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.