thumbnail
thumbnail

tijdelijke ondersteuning APV/vergunningverlening team APV/Bijzondere Wetten

ABG organisatie

Willibrordplein 1, 5131 AV Alphen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
28 Noord-Brabant

Begindatum:

10 apr 2024

Einddatum:

10 jul 2024

Uren per week:

28

Publicatiedatum:

26 mrt 2024


Voor het team APV/Bijzondere wetten, zijn wij op zoek naar tijdelijke ondersteuning om te helpen bij het oppakken van verschillende administratieve handelingen en het afhandelen van meldingen en vergunningen op het gebied van evenementen en horeca. De werkzaamheden zijn niet in beton gegoten, en deels afhankelijk van de behoefte van de collega’s op de afdeling. We zijn geholpen met een pro actieve, flexibel ingestelde en meedenkende collega. Iemand die makkelijk zijn/haar weg vindt in een ambtelijke organisatie en ervaring/affiniteit heeft met de afhandeling van (APV) vergunningaanvragen.

Het team is volop in ontwikkeling en stappen aan het maken om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren. Uiteraard zijn er mogelijkheden om ook hier je steentje in bij te dragen.

Ben jij vanaf begin april beschikbaar voor minimaal 20 tot maximaal 28 uur en lijkt het je een uitdaging om bovenstaande werkzaamheden op te pakken voor drie verschillende gemeenten binnen één ambtelijke organisatie? Dan is deze tijdelijke functie jouw op het lijf geschreven!

 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de tijdelijke ondersteuning APV/vergunningverlening team APV/Bijzondere Wetten die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.