thumbnail
Projectleider implementatie KIK-V

Zorginstituut Nederland

Willem Dudokhof 1, 1112 ZA Diemen, Nederland

Project- en Programmamanagement
Sluit morgen
€130,-
32 Noord-Holland

Publicatiedatum:

29-07-2022

Sluitingsdatum:

15-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

01-09-2023

Uren per week:

32

Omschrijving van opdracht

De Projectleider Implementatie KIK-V geeft sturing aan het projectteam Implementatie bij het Programma KIK-V. De Projectleider Implementatie KIK-V heeft diepgaande kennis van en ervaring met implementatieprocessen in de bedrijfsvoering en informatisering in de zorgsector en de inrichting van het gegevensmanagement en het werken met data (datagedreven werken). Concrete activiteiten zijn het opstellen en actualiseren van de implementatiestrategie van de afsprakenset bij zorgaanbieders en het coördineren van uitvoeringsactiviteiten in dit kader. Daarnaast behoort het monitoren van voortgang en bewaken van deadlines en afspraken tot het takenpakket.

Eisen ten aanzien van de aangeboden kandidaat

U dient aan te geven of u volledig aan de gestelde eisen voldoet door de vragenlijst op het aanbestedingsplatform volledig in te vullen.

Gezien de aard van de opdracht is het niet toegestaan dat zzp-ers zichzelf uit eigen naam aanbieden. Inschrijvers die opereren als detacheerder en personeel uitlenen of tewerkstellen is het wel toegestaan zzp-ers aan te bieden voor deze opdracht. De overeenkomst wordt in dat geval gesloten met de uitlenende inschrijver en niet rechtstreeks met de zzp-er.

•   Beschikbaarheid: De aangeboden kandidaat is beschikbaar voor gemiddeld 32 uren per week gedurende de periode tussen 1 september 2022 en 1 september 2023 (werkzaam op locatie van Zorginstituut Nederland);

•   Vormvereiste: Inschrijver levert 1 CV en 1 motivatiebrief van een kandidaat aan en voegt dit toe aan de map 'mijn documenten' op het aanbestedingsplatform;

•   VOG: Bij aanstelling moet een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) worden overlegd;

•   Kennis en expertise: Uit het CV en aangeleverde motivatiebrief blijkt minimaal dat de aangeboden kandidaat aantoonbaar (middels opleidingen, cursussen, werkervaring, voorbeeldprojecten) beschikt over:

•            Minimaal een afgeronde WO opleiding;

•            Minimaal 5 jaar aantoonbare werk ervaring als adviseur of manager in de (langdurige-) zorg op het gebied van werkprocessen en bedrijfsvoering

•            Minimaal 5 jaar aantoonbare werk ervaring met opstellen van strategische business cases en organisatiedoorlichtingen

•            Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in het werken aan implementatiestrategieën en verander management

•            Minimaal 2 jaar aantoonbare werk ervaring met de implementatie van afsprakenstelsels

Wensen ten aanzien van de aangeboden kandidaat

De volgende competenties worden belangrijk geacht voor de functie en worden getoetst in de gespreksronde:

  • Flexibel en sociale vaardigheden om een brug te kunnen vormen tussen de diverse onderdelen binnen het programma.

  • Verantwoordelijkheid nemen voor resultaat;

  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden om af te stemmen met verschillende belanghebbenden op het gebied van implementatie; je bent gesprekspartner voor bestuurders, managers bij zorginstellingen en ketenpartijen.

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, in de Nederlandse taal.

  • Sterke verbindende persoonlijkheid, dat blijkt uit ervaring met informatiesystemen en verbanden;

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider implementatie KIK-V die deze organisatie zoekt?