thumbnail
thumbnail
Senior HR Adviseur

ZonMw

Laan van Nieuw Oost-Indië 334, 2593 CE Den Haag, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€90
32 tot 36 Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

32 tot 36

Publicatiedatum:

22 sept 2022

Omschrijving van de opdracht

Organisatie ZonMw
|ZonMw stimuleert met allerlei programma’s een goede gezondheid en welzijn van iedereen. Daarbij gaat het over vernieuwing van interventies en behandelingen, de kwaliteit en betaalbaarheid van de zorg en de gedecentraliseerde zorg in het sociaal domein. Rekening houdend met mondiale en technologische ontwikkelingen, maar ook met inkomensongelijkheid, vergrijzing en medische ethiek.

Als onafhankelijke spin in het web werken wij samen met alle denkbare partijen die betrokken zijn bij innovatie en het ontwikkelen en toepassen van kennis: wetenschappelijk onderzoekers, zorgverleners, beleidsmakers, vertegenwoordigers uit het onderwijs en het bedrijfsleven. Dit doen we vanuit 14 specialistische clusters, die allemaal weer gericht zijn op hun inhoudelijke speerpunten. Van fundamenteel onderzoek tot doelmatigheidsonderzoek. Van preventie tot geneesmiddelen. Van jeugd tot ouderen.

Thema’s die bij ZonMw hoog op de agenda staan zijn HRD-beleid en persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, digitalisering en doorontwikkeling van personele processen en systemen en Inclusie en diversiteit.

Opdracht
Algemeen
Als interim senior HR Adviseur treed je op als een doortastende business- en gesprekspartner op het gebied van HR. De lijst ‘’things to do’ is voor de HR afdeling even te groot afgezet tegen het aantal collega’s die zaken kunnen oppikken. Jij gaat je als interimmer dan ook op een aantal concrete zaken richten:

  • adviseren en ondersteunen van het management en de leidinggevenden met betrekking tot het HR-beleid, de bijbehorende procedures en individuele personele vraagstukken en casuïstieken;

  • schrijven en uitwerken van HR beleid;

  • coördineren van projecten zoals communicatie nieuwe verlofregeling, aanpassen processen, en inrichten vlootschouw, verdere professionalisering managementrapportages e.d.

In deze functie werk je nauw samen met de andere collega’s van HR (manager HR, adviseur HR, L&D adviseur vier collega’s HR beheer, managementassistent HR, recruiter, functioneel beheerder).

Minimumeisen / knock-outcriteria
1. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als HR-adviseur;
2. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
3. Aantoonbare werkervaring met het coördineren van grootschalige HR projecten;

Gunningscriteria  (weging, totaal 100 punten)
4. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als HR Adviseur binnen de (semi) overheid (25 punten);
5. Aantoonbare kennis van de cao rijk (20 punten);
6. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het schrijven van HR beleid (20 punten);
7. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met het coördineren van projecten (15 punten);
8. Je bent per direct beschikbaar (10 punten);
9. Uurtarief maximaal €90,- exclusief btw /  inclusief reiskosten woon werkverkeer en fee Flextender (10 punten).

Competenties

  • Goede communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling);

  • Analytisch;

  • Stressbestendig;

  • Flexibel;

  • Organisatiesensitief;

CV-richtlijnen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands. Uit het CV dient duidelijk naar voren te komen waarom de kandidaat geschikt is voor deze functie.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht €2,50 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende dagen: in overleg. 

Planning
De gesprekken bij ZonMw zijn gepland op 10 oktober 2022 tussen 13.00 - 17.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 5 oktober 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht. 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Senior HR Adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.