thumbnail
thumbnail

Beleidsadviseur Energietransitie

Werkorganisatie Druten Wijchen (Werkorganisatie Druten-Wijchen)

Kraaijenberg 9615, 6601 PC Wijchen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 110,00
32 - 36 Gelderland

Begindatum:

15 aug 2024

Einddatum:

14 jan 2025

Uren per week:

32 - 36

Publicatiedatum:

1 jul 2024

Omschrijving van de opdracht

Vanwege langdurige uitval van een collega zijn we op zoek naar een tijdelijke beleidsadviseur energietransitie. Onze organisatie is een ambtelijke samenwerking tussen de gemeente Druten en de gemeente Wijchen. Je gaat voor beide gemeenten aan de slag.

Het takenpakket richt zich voornamelijk op het gebied van ontzorging. Dat wil zeggen de diensten die wij inwoners aanbieden om hen te helpen met het verduurzamen van hun woning. Denk daarbij aan het Energieloket en speciale aanpakken voor verschillende doelgroepen, zoals monumenteigenaren.

Het is een afwisselende functie waarin je verantwoordelijk bent voor meerdere projecten, hier komt ook een hoge mate van zelfstandigheid bij kijken. Tegelijkertijd werk je binnen deze projecten met veel verschillende mensen samen, zoals bestuurders, collega’s of inwoners.

Verantwoordelijkheden

  • Je bent het aanspreekpunt voor de coördinator van de energiecoaches en regelt de ontwikkeling van deze vrijwilligersgroep.

  • Je denkt mee over de aanpak voor VvE’s en monumenten op en voert deze uit in samenspraak met collega’s.

  • Je coördineert de verdere uitrol van de Wijkaanpak isolatie in het kader van het Nationaal Isolatie Programma.

  • Je denkt mee over een aanpak van particuliere verhuur en de label C verplichting bij bedrijven en voert deze uit.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf medio augustus 2024 tot en met medio januari 2025 voor 24 tot 36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met maximaal 2 x 6 maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen
Je voegt een CV toe. Het CV is in het Nederlands opgesteld en in PDF-formaat. In het CV staan naast de persoonlijke (contact)gegevens: functienaam, organisatie, start- en einddatum van de opgebouwde carrière en een weergave van de werkzaamheden.

Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring en/of in een gemeentelijke context en/of in de energietransitie. Bij voorkeur beide.

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en kunt dit aantonen ofwel door diploma’s ofwel door werkervaring.

In een motivatiebrief geeft je een nadere beschrijving van je werkervaring in combinatie met de hierin ontwikkelde competenties, Je licht verder toe waaruit jouw affiniteit en inhoudelijke bekendheid met dit beleidsterrein blijkt. Je motiveert waarom jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze rol. Welke eigenschappen zoeken we?
• Je kunt goed zelfstandig werken, maar verliest het belang van samenwerking niet uit het oog.
• Je bent communicatief vaardig en kunt met verschillende typen mensen overweg.
• Je maakt op basis van alle input een gedegen afweging en houdt daarbij de verschillende belangen in de gaten.
• Je hebt een proactieve en resultaatgerichte instelling.
• Je schakelt makkelijk tussen verschillende projecten.
• Je bent creatief in het zoeken naar oplossingen.
• Ervaring met Energieloketten en doelgroepenaanpakken voor inwoners is een pre.

Wensen
25 %

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en kunt dit aantonen ofwel door diploma’s ofwel door werkervaring.

25 %

Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring en/of in een gemeentelijke context en/of in de energietransitie. Bij voorkeur beide.

50 %

In een motivatiebrief geeft je een nadere beschrijving van je werkervaring in combinatie met de hierin ontwikkelde competenties, Je licht verder toe waaruit jouw affiniteit en inhoudelijke bekendheid met dit beleidsterrein blijkt. Je motiveert waarom jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze rol. Welke eigenschappen zoeken we? • Je kunt goed zelfstandig werken, maar verliest het belang van samenwerking niet uit het oog. • Je bent communicatief vaardig en kunt met verschillende typen mensen overweg. • Je maakt op basis van alle input een gedegen afweging en houdt daarbij de verschillende belangen in de gaten. • Je hebt een proactieve en resultaatgerichte instelling. • Je schakelt makkelijk tussen verschillende projecten. • Je bent creatief in het zoeken naar oplossingen. • Ervaring met Energieloketten en doelgroepenaanpakken voor inwoners is een pre.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Beleidsadviseur Energietransitie die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.