thumbnail
thumbnail

Contentspecialist

Veiligheidsregio & Brandweer Brabant-Noord

Ringdijk 98, 1097 AH Amsterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
25
36 Noord-Holland

Begindatum:

18 aug 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

5 jul 2024

Omschrijving van de opdracht

Veiligheidsregio en Brandweer Brabant-Noord (VRBN) 

Wil jij een bijdrage leveren aan de veiligheid van ruim 650.000 mensen die in onze veiligheidsregio wonen, werken en verblijven? Samen met 1300 collega’s, waaronder 1000 brandweervrijwilligers, werken we doel- en toekomstgericht samen aan veiligheid. Brandweer Brabant-Noord is onderdeel van én het brandweerkorps voor de 11 gemeenten in Veiligheidsregio Brabant-Noord.  

 Wij zijn een wendbare en lerende netwerkorganisatie. Een organisatie waar het plezierig werken is, je ruimte krijgt om je te ontwikkelen en werkt met collega’s die allemaal betrokken, betrouwbaar, deskundig en paraat zijn. Wij zijn het gewend om eigenaarschap te tonen, ondernemend te zijn en elkaar feedback te geven. We werken daar en wanneer het nodig is, op locatie of online. En we vinden het vanzelfsprekend om in ons gedrag en onze keuzes, zichtbaar bij te dragen aan een duurzame en veilige (leef)omgeving. Samen met onze partners in de regio. 


Opdracht

In deze opdracht ben je werkzaam voor twee verschillende teams binnen de Veiligheidsregio en Brandweer Brabant-Noord.


Binnen team communicatie:

  • Ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van content voor social media, interne communicatie en onze        websites

  • Draai je mee in onze newsroom als contentspecialist

  • Ondersteun je de communicatieadviseurs door het maken van aansprekende content voor verschillende projecten, programma’s en campagnes

  • Help je bij het inrichten en vullen van een nieuw huisstijlportaal

Binnen team vakbekwaamheid:

  • Ontwikkel je aantrekkelijke en didactisch goede educatieve content (met herkenbare realistische situaties)

  • Onderhoud, actualiseer en vernieuw je educatieve content, zowel voor in de digitale leeromgeving als voor klassikale trainingen

  • Maak je relevante en stimulerende animaties, videocontent en e-learnings met educatieve inhoud

  • Creëer je een logische verhaallijn (storyboard), die als basis dient bij het ontwikkelen van content

Kandidaatomschrijving

Functieprofiel

Als contentspecialist ben je de creatieve duizendpoot, met een hands-on mentaliteit, die het communicatieteam en team vakbekwaamheid op het gebied van content ondersteunt. Het ontwerpen, bewerken en maken van content (als video's, infographics, praatplaten, flyers, e-learnings, interactieve handleidingen, instructies en animaties) laat je hart sneller kloppen. Je weet korte teksten en beeld te combineren tot aansprekende content voor verschillende doelgroepen. Als contentspecialist ben je een onmisbaar onderdeel van de twee teams.

Je speelt een sleutelrol bij het ontwikkelen en produceren van videoproducties voor onze websites, social media, interne communicatie en voor educatieve doeleinden. Video’s die uitblinken in originaliteit en kwaliteit. Van idee tot eindproduct, jij bent betrokken bij elke fase van het creatieve proces. Je bent iemand met een brein dat bruist van creatieve ideeën en je schroomt niet om deze te delen.

Dit alles natuurlijk in lijn met onze huisstijlen (Veiligheidsregio en Brandweer Brabant-Noord). Je beschikt over een flinke dosis creativiteit en flexibiliteit. Als echte aanpakker ben je stressbestendig, klantgericht en kun je goed omgaan met deadlines. Je hebt aantoonbare kennis- en werkervaring met programma’s als Adobe, InDesign, Photoshop, Illustrator, Premiere Pro en After Effects (of vergelijkbare programma’s). Daarnaast is het een pluspunt als je ervaring hebt in het schrijven voor zowel online als offline en educatieve teksten.

Weet jij Veiligheidsregio en Brandweer Brabant-Noord op een passende manier te positioneren in de publiciteit? En kun je ons helpen bij de ontwikkeling van begrijpelijke interactieve lesstof voor het brandweerpersoneel en het grafisch vormgeven daarvan? Dan is deze creatieve opdracht echt iets voor jou! 

Interviewplanning

De interviews zijn voorlopig gepland op dinsdag 30 juli 2024. Locatie Kooikersweg 2, 's-Hertogenbosch

Eisen

Gevraagde documenten

Aanleveren bij offerte

  • Motivatiebrief

Gunningscriteria

Weging prijsdeel: 25 %

Kennis / ervaring / beschikbaarheid

In de kandidaat-omschrijving staan de gewenste kennis en ervaring van kandidaat omschreven. Inschrijver dient in zijn CV en/of motivatiebrief helder aan te geven in hoeverre hieraan wordt voldaan. VRBN zal beoordelen in hoeverre kandidaat voldoet. Op basis hiervan kan VRBN kandidaten uitnodigen voor de interviewronde.

Weging: 50 %

Interview

Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

Bij de interviewronde verwachten we dat de kandidaat een portfolio meeneemt naar het gesprek. Tijdens het gesprek kan het uitvoeren van een passende opdracht tot het interview behoren. 

Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. VRBN is voornemens om maximaal 5 kandidaten uit te nodigen voor de interviewronde. VRBN behoudt de mogelijkheid om minder kandidaten dan 5 uit te nodigen voor deze interviewronde, indien VRBN van mening is dat bijvoorbeeld één kandidaat beduidend positief onderscheidend is ten opzichte van de anderen in de top 5. VRBN acht het dan niet proportioneel om ook de anderen in de top 5 in eerste instantie uit te nodigen. VRBN behoudt vervolgens wel de mogelijkheid om alsnog interviews met deze anderen in de top 5 te houden, indien
VRBN uiteindelijk niet voornemens is de opdracht te gunnen aan de reeds-geïnterviewde kandidaten. Na afronding van de beoordeling van de interviews/gesprekken zal VRBN een beslissing nemen over het gunnen van deze opdracht. VRBN is voornemens de opdracht te gunnen aan de organisatie met de meest geschikte kandidaat voor VRBN.

Weging: 25 %

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 / britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Britt Emmen
Britt Emmen
Opdracht Adviseur

Ben jij de Contentspecialist die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.