thumbnail
Communicatie adviseur / woordvoerder

Veiligheids Gezondheidsregio Gelderland-Midden

Eusebiusbuitensingel 43, 6828 HZ Arnhem, Nederland

Communicatie
Sluit over 8 dagen
€ 105,00
32 tot 36 uur Gelderland

Publicatiedatum:

06-08-2022

Sluitingsdatum:

18-08-2022

Begindatum:

15-09-2022

Einddatum:

31-03-2023

Uren per week:

32 tot 36 uur

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. Wij zijn de Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland Midden en staan 24/7 klaar voor onze ruim 660.000 inwoners uit de 15 gemeenten. www.vggm.nl.

GGD Gelderland-Midden zet zich sinds februari 2020 in voor de bestrijding van het coronavirus. We moeten continu meebewegen met de veranderende overheidsmaatregelen. Inmiddels hebben we een flexibele projectorganisatie van meer dan 350 professionals, op het hoogtepunt van de vaccinatiecampagne waren dit er zelfs 1500. Zij zetten zich allemaal met hart en ziel in om de spreiding van het coronavirus de baas te blijven. Naast de inhoudelijk professionals die zich bezig houden met testen, traceren en vaccineren kent de projectorganisatie een bedrijfsbureau waarin de ondersteuning voor het primair proces is georganiseerd.


Wij zoeken een communicatieadviseur op strategisch/tactisch niveau. Je adviseert binnen de coronaorganisatie over de communicatie-aanpak en -strategie en weet dit om te zetten in concrete communicatieacties. Je houdt de regie op de uitvoering en als het nodig is om een deel van de uitvoering zelf op te pakken, doe je dit graag. Je hebt het vermogen over de grenzen van het communicatiegebied te kijken en je doorziet verbanden binnen en buiten de organisatie. Je bent een prettige sparringpartner, toegankelijk, besluitvaardig, daadkrachtig en krijgt mensen mee. Je denkt in oplossingen en zoekt de samenwerking met anderen binnen en buiten de organisatie en het team. Je bent in staat  op gelijkwaardig niveau te schakelen met andere communicatiedisciplines. Stevige basiskennis van online communicatie en social media komt daarbij goed van pas. Jij bent een snelle denker en een vlotte doener. Je hebt ruime ervaring met woordvoering en perscontacten, maar daarnaast is elke voorkomende communicatievraag op strategisch/tactisch niveau bij jou in goede handen. Je bent flexibel inzetbaar en een wendbare persoonlijkheid die in staat is om, samen met het team, je eigen rol aan de passen aan een veranderende context. 

De interviews voor deze opdracht zullen plaatsvinden in twee rondes op 25 augustus 2022 in de middag en 29 augustus 2022 in de middag. Gelieve hier rekening mee te houden. 

Als communicatieadviseur ben je samen met je collega-adviseurs het aanspreekpunt voor (complexe) communicatievraagstukken. Dit varieert van interne communicatie rondom bijvoorbeeld op- en afschaling tot de communicatie rondom de boosterprik of het project gezondheidsbevordering. Je adviseert en ondersteunt meerdere projecten en teams. Je kunt je adviezen in de praktijk brengen en zorgt samen met het het management voor prioritering van communicatieactiviteiten. Je onderhoudt actief de perscontacten en weet je diverse persmomenten perfect te organiseren en regisseren. Dit alles doe je samen met het team communicatieprofessionals dat alleen voor de coronaorganisatie werkt, maar ook in nauwe samenwerking met het team communicatie binnen de VGGM. Je weet snel je weg te vinden binnen de organisatie en werkt vanuit de verbinding waarbij je je eigen rol bewaakt. Je schakelt snel mee in
de soms snel veranderende omgeving en weet daarop te anticiperen.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Communicatie adviseur / woordvoerder die deze organisatie zoekt?