thumbnail
Business Controller GGD

Veiligheids Gezondheidsregio Gelderland-Midden

Eusebiusbuitensingel 43, 6828 HZ Arnhem, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen limieten
32 Gelderland

Publicatiedatum:

14-06-2022

Sluitingsdatum:

26-06-2022

Begindatum:

01-08-2022

Einddatum:

01-02-2023

Uren per week:

32

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. Wij zijn de Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland Midden en staan 24/7 klaar voor onze ruim 660.000 inwoners uit de 15 gemeenten. www.vggm.nl.

Wat ga je voor ons doen?

Als businesscontroller GGD ligt jouw primaire focus op beheersing van de control-activiteiten binnen Algemene Gezondheidszorg (AGZ) en Jeugdgezondheidszorg (JGZ). De huidige planning & control producten worden momenteel omgevormd, leidend tot productbegroting en – verantwoording. Dat wil zeggen dat de planning & control producten naast financiën ook productie, KPI’s en personele inzet gaan bevatten. Doelstelling hiervan is te komen tot een betere financiële sturing op mens en middelen.  Je bent veel in gesprek met managers om onze dienstverlening en werkprocessen te doorgronden en met jouw expertise hier ondersteuning aan te geven. Daarom werk je, naast je collega’s van Control, ook samen met o.a. collega’s van HRM, ICT en kwaliteit.

- Vorm geven aan en implementeren van de P&C cyclus organisatiebreed
- Verbetervoorstellen doen en doorvoeren betreffende interne processen
- (Mede) verantwoordelijk zijn voor begroting en rapportages
- Beoordelen, opstellen en bespreken van periodieke rapportages

Je durft binnen onze dynamische organisatie beslissingen te nemen ten aanzien van financiële beleidsadviezen, rapportages en procedures. Je zoekt hierbij verbinding, maar blijft wanneer nodig ook bij je eigen standpunt en gaat de discussie niet uit de weg. Je bent een netwerker, proactief en open in je communicatie. Je bent kritisch, geeft gevraagd en ongevraagd advies en je bewaakt het (financieel) kompas voor de betreffende afdeling. Je denkt mee met het management over de bedrijfsvoering, inspireert hen en houdt hen scherp, zonder dat je op hun stoel gaat zitten. Je bent als één van de eersten op de hoogte van ontwikkelingen in de (financiële) wet- en regelgeving of ontwikkelingen die jouw werkveld raken en kan niet wachten om deze tegen het licht van onze organisatie te houden. Daarnaast verdiep je jezelf in de afdeling en weet het (strategisch) financieel beleid hier naadloos op aan te sluiten.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Business Controller GGD die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.