thumbnail
thumbnail
Financieel adviseur

Raadhuisstraat 1, 7721 AX Dalfsen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Overijssel

Begindatum:

1 dec 2023

Einddatum:

31 mei 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

15 nov 2023

Organisatie
De gemeente Dalfsen is gelegen in het prachtige Vechtdal aan de Overijsselse Vecht. Er wonen ruim 30.000 inwoners verdeeld over de kernen Dalfsen, Hoonhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen en Oudleusen. Dalfsen heeft duurzaamheid en een goede woon-, werk- en leefomgeving hoog in het vaandel staan. “De gelukkigste inwoners van Nederland wonen in Dalfsen”; onlangs in de media gepubliceerd en berekend op basis van CBS-cijfers. En daar zijn we trots op.
Onze medewerkers kunnen snel inspelen op veranderingen en kennen we korte lijnen tussen het bestuur en de organisatie. Er hangt een informele sfeer en we denken niet in problemen, maar in oplossingen.

Opdracht
We zoeken voor team Financiën een financieel adviseur die ons bestuur, concernmanagers, teamleiders, en beleidsadviseurs proactief adviseert. De variëteit in het werk is groot en in de basis  gelegen in financiële advisering. Je wordt ondersteund door collega’s die zorgen voor betrouwbare financiële informatievoorziening, een goede planning & control cyclus en collega’s die de inkoop- en verkoopfacturen afwikkelen.

Jouw kwaliteiten als financieel adviseur (dienstverlening)  
Jij bent een proactief en stevig financieel adviseur die zich bezig houdt met financiële vraagstukken  die zich afspelen binnen domein dienstverlening. Je bent op de hoogte van de veranderende wet- en regelgeving en ben je in deze functie verantwoordelijk voor de financiële advisering van het primair proces. Je helpt bestuur, management, teamleiders en beleidsadviseurs om verder te komen bij financiële vraagstukken.

 • Je hebt een afgeronde relevante financiële opleiding op minimaal hbo niveau;

 • Minimaal 1 jaar werkervaring binnen een gemeente in de laatste 5 jaar als financieel adviseur, bij voorkeur met genoemde thema’s;

 • In staat mensen mee te nemen in het adviseren en mede daardoor te overtuigen;

 • kennis  van relevante wet- en regelgeving op het gebied van financiën.

Competenties

 • uitstekende analytische- en adviesvaardigheden

 • pro-actief, flexibel, diplomatiek en digitaal vaardig

Eisen

 • Akkoord procedure en inhuurvoorwaarden (o.a. all-in tariefstelling wat betreft reiskosten woon- werk)

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding

 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als financieel adviseur in de afgelopen 5 jaar.

 • Het betreft tijdelijke invulling van een reguliere functie bij de gemeente.
  De opdracht leent zich daarom niet voor invulling op zzp-basis. Eventueel geïnteresseerde zzp'ers kunnen zich op detacheringsbasis ( = met loonuitbetaling) laten aanbieden door een bureau. Doorleenconstructies zijn nadrukkelijk niet toegestaan.

Wensen

 • Minimaal 2 jaar ervaring als financieel adviseur in de afgelopen 5 jaar.

 • Aantoonbare kennis en ervaring met BBV. Dit blijkt uit een (aanvullende) opleiding of uit opgedane werkervaring

 • Aantoonbare werkervaring als financieel adviseur bij een overheid of gemeente

 • Competenties: Zie PDF.

Opleiding
We bieden aanvullend op de functie van Financieel adviseur een cursus Schrijven van doeltreffende rapporten, notities en adviezen, om je vaardigheden en expertise op dit gebied verder te ontwikkelen en te versterken. Bekijk voor meer informatie onze opleidingen pagina!

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Financieel adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.