thumbnail

Ervaren projectmanager Infra

Provincie Gelderland

Markt 11, 6811 CG Arnhem, Nederland

Project- en Programmamanagement VERLOPEN

Publicatiedatum:

30-12-2021

Sluitingsdatum:

16-01-2022

Begindatum:

01-03-2022

Einddatum:

28-02-2023

Uren per week:

16 uur
€ 115,00
16 uur Gelderland

De afdeling Uitvoering Werken van de Provincie Gelderland is ondermeer verantwoordelijk voor de realisatie van de nieuwbouw en reconstructieprojecten van de provincie op het gebied van wegeninfrastructuur. Dit varieert van reconstructies van kruisingen tot het ontwikkelen van nieuwe tracés. De provincie heeft circa 1200 kilometer weg in beheer en onderhoud. De afdeling bestaat uit drie teams: Projectmanagement en Concessiebeheer (PMCB), Ontwerp en Realisatie Werken (ORW) en Aanbesteding, Bouwrechtelijke- en Grondzaken en Regiotaxi (ABGR). In totaal telt de afdeling momenteel circa 100 medewerkers. Een deel van de werkzaamheden wordt door uitbesteding gerealiseerd.

Het team Projectmanagement & Concessiebeheer (PMCB) verzorgt projectmanagement op het gebied van Infra, OV, Bodem en saneringsprojecten en is daarnaast verantwoordelijk voor het beheer van OV concessies. Daarnaast zijn medewerkers actief op het gebied van stortplaatsbeheer en verkeersveiligheid.

Je werkt voor en vanuit de afdeling Uitvoering Werken team PMCB, die gevestigd is in het Provinciehuis te Arnhem. In voorkomende gevallen zal een deel van de werkzaamheden op andere locaties van de provincie Gelderland worden verricht.

Wij zoeken een ervaren projectmanager die in staat is om, geheel zelfstandig voor alle infraprojecten op onze provinciale wegen de fases voorbereiding, aanbesteding, uitvoering en  eind-afronding tot een succesvol eindresultaat kan brengen. Het betreft nieuwbouw- en reconstructieprojecten op het gebied van de wegeninfrastructuur. Het project kan bestaan uit een reconstructie van een kruising, het periodiek onderhoud aan een traject of het vervangen van kunstwerken en VRI’s.

In de projectteams is de projectmanager de verantwoordelijke persoon die de andere deelnemers in het team aanstuurt. Hiërarchische aansturing is niet aan de orde.

Bij iedere optie tot verlenging wordt het aantal uren per week opnieuw bepaald op basis van het te verwachten werkaanbod de volgende 12 maanden.

De ervaren projectmanager Infra is verantwoordelijk voor alle fasen in de projectvoorbereiding, realisatie en oplevering van het project. De projectmanager stelt ten behoeve van het uitvoeren van de opdracht het projectplan op, bewaakt de voortgang en stelt het projectplan indien nodig bij in overleg met de opdrachtgever indien de omstandigheden daarom vragen.

In dit projectplan is ondermeer aandacht voor:

  • communicatie en draagvlak,
  • definitief ontwerp,
  • het contract (of bestek),
  • aanbesteding e.d.,
  • de terugkoppelmomenten tussen BO (toekomstig wegbeheerder) en UW,
  • een planning die inzichtelijk maakt of het project in de tijd haalbaar zal zijn,
  • het benoemen van een aantal projectteamleden en hun rol, zoals projectleider Realisatie (ORW), ontwerper(s),
  • verkeerskundige(n), medewerker ABG, medewerker BO e.d.,
  • budget.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Ervaren projectmanager Infra die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.