thumbnail

functioneel beheerder

PGGM N.V.

Noordweg Noord 150, 3704 JG Zeist, Nederland

ICT ACTIEF

Publicatiedatum:

17-12-2021

Sluitingsdatum:

22-12-2022

Begindatum:

03-01-2022

Einddatum:

31-03-2021

Uren per week:

36
Geen maximum
36 Utrecht

- ZZP'ERS zijn toegestaan
- Beoordelingscriteria invullen naar waarheid en graag toelichting geven waar wordt gevraagd
- Max 5 CV's komen op de shortlist en krijgen de status 'ingediend bij klant' binnen 1 werkdag. Overige kandidaten komen op de reservelijst.

Senior Functioneel Beheerder (DevOps engineer III)

Bouw jij mee aan de verschillende digitale oplossingen voor PGGM en draag jij bij aan de innovatie en de optimalisatie van onze klantervaringen en ons dagelijks werk?

Jouw Functie

Als Senior Functioneel beheerder voel jij je thuis in de dynamische wereld van pensioenen, waar je als spin in het web beweegt tussen ICT en de business met haar complexe vraagstukken en veranderingen. Zo ondersteun je onder andere gebruikers in hun dagelijkse vragen en problemen daar waar het gaat om het gebruik van IT-diensten in de praktijk.

Je bent functioneel beheerder van een Incasso/Debiteuren (saas) applicatie die door een externe partij wordt ontwikkeld en gehost. Uiteraard zijn er allerlei interfaces met onze eigen interne applicaties die gegevens aanleveren of nodig hebben van deze Incasso/Debiteuren applicatie.

Je voert een breed scala aan werkzaamheden uit, inclusief het testen van nieuwe releases, de analyse van nieuwe business wensen, het ondersteunen van de gebruikers en het beheren van de SLA en het contract met de externe leverancier.

Omdat de wereld snel verandert, is het belangrijk dat jij constant werkt aan de ontwikkeling van je persoonlijke vaardigheden en expertise. Van jou wordt verwacht dat je jezelf breed ontwikkelt én je specialiseert in het specifieke kennisgebied van Incasso/Debiteuren.

Jouw afdeling

Jij gaat onderdeel uitmaken van het IT-team Facturatie en Incasso. Dit team verzorgt de incasso van alle te innen pensioenpremies van de aangesloten werkgevers. Daarnaast is dit team ook verantwoordelijk voor de gehele procesketen rondom incasso. Binnen deze complexe maar uitdagende omgeving speel jij als Functioneel Beheerder Incasso/Debiteuren een cruciale rol.
Voor het facturatie proces bouwen en onderhouden we zelf gemaakte applicaties, terwijl we voor het incasso/debiteurenbeheer juist gebruik maken van de oplossing van een externe leverancier. Momenteel zitten we in een vervangingstraject van ons huidige Incasso/Debiteuren systeem. We willen in 2022 een nieuwe applicatie van een andere externe leverancier implementeren. Het moge duidelijk zijn, dat jouw inbreng hierbij van essentieel belang is. Je kunt vanaf de start mede vorm geven aan de implementatie en het in gebruik nemen van deze nieuwe applicatie en samen met onze incasso afdeling het beheer inrichten.

Jouw profiel
 
  • HBO/academisch werk- en denkniveau
  • 4 - 6 jaar relevante ervaring bij voorkeur binnen een pensioen uitvoerder of een andere financiële instelling
  • Ervaring met het beheren van een door een externe partij ontwikkelde en gehoste (saas) applicatie en het bewaken en rapporteren over de SLA e.d.
  • Ervaring met Scrum, BiSL en het werken met SQL en XML
  • Ervaring met Incasso/Debiteurenbeheer is een pré
  • Je beschikt over goede analytische vaardigheden
  • Je bent een echte teamspeler en verbinder
  • Je bent communicatief sterk

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de functioneel beheerder die deze organisatie zoekt?