thumbnail
thumbnail
Toezichthouder bodem

Johan de Wittstraat 140, 3311 KJ Dordrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€95
32 Zuid-Holland

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

2 nov 2023

Omschrijving functie
Heb jij kennis van bodemverontreiniging, bodemsanering en grondverzet? En heb jij affiniteit met procesoptimalisatie? Voor de ondersteuning van de unit inspectie Groen Bodem en Opsporing bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid (OZHZ) zoeken wij een toezichthouder bodem die in hoofdzaak bezig is met de bevoegdgezagstaken in het kader van de Wet bodembescherming. In hoofdzaak zal je je bezig houden met het uitvoeren van inspecties op basis van saneringsplannen. Daarnaast vervul je een rol in het optimalisering van het werkproces en lever je een input aan het integraal toezicht houden en handhaven van alle bodemtaken, waaronder toezicht en handhaving besluit bodemkwaliteit en Besluit Uniforme Sanering. Tot slot lever je een bijdrage aan de voortgangsrapportages.

Functie-eisen en competenties: bij voorkeur ervaring met OpenWave en het uitvoeren van inspecties en kennis van saneringsplannen en bijbehorende besluiten; goede kennis van de Wet bodembescherming en van de bodemprocessen; goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Omschrijving werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan uit: Het controleren of een sanering wordt uitgevoerd zoals is vastgesteld in een saneringsplan met bijbehorend besluit; handhaven indien de sanering niet volgens plan wordt uitgevoerd conform de Landelijke Handhavings Strategie (LHS); verwerken (administratief in OpenWave) van de bevindingen en het maken van korte rapportages. Van de toezichthouder wordt verwacht dat deze in het bezit is van een rijbewijs, zelfstandig beslissingen durft te nemen en dat hij/zij beschikt over een flexibele instelling.

Omvang opdracht
Aantal uren per week: 32 uur
Periode: 1 januari 2024 - 31 december 2024
Totale inzet in uren: 650 uur
Optie tot verlenging: ja, 2 keer een jaar
Max. tarief: 95

Gezien de omvang van deze opdracht is in relatie tot de Wet DBA het aanbieden van een zelfstandige zonder personeel NIET toegestaan.
De 3 offertes (kandidaten) met de hoogste scores op prijs en kwaliteit worden uitgenodigd voor de interviewronde.

Documenten:

  Vind jouw volgende opdracht

  Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht
  Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
  Neem contact op met onze opdracht adviseur.
  Opdracht Adviseur Jan de Vries
  Jan de Vries
  opdracht adviseur
  ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

  Ben jij de Toezichthouder bodem die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.