thumbnail
Diepgaand administratief toezichthouder

Omgevingsdienst Rivierenland

J.S. de Jongplein 2, 4001 WG Tiel, Nederland

Financieel-administratief
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen limieten
12 uur Gelderland

Publicatiedatum:

23-06-2022

Sluitingsdatum:

30-06-2022

Begindatum:

01-08-2022

Einddatum:

31-01-2023

Uren per week:

12 uur

De Omgevingsdienst Rivierenland (ODR) is voor bedrijven en inwoners in de regio Rivierenland de uitvoeringsorganisatie voor Vergunningverlening, Toezicht en handhaving (VTH).
Zo’n 220 professionele en deskundige collega’s voeren bouw- en milieutaken uit voor acht regiogemeenten en de provincie Gelderland. Samen dragen ze bij aan een duurzaam en veilig Rivierenland. Binnen de afdeling Toezicht van de ODR is ook het Team Ketentoezicht Gelderse Omgevingsdiensten ondergebracht. Team Ketentoezicht voert namens en samen met de 7 Gelderse Omgevingsdiensten de stelseltaak ketentoezicht uit, samen dragen zij bij aan een duurzaam en veilig Gelderland.

Voor het team Ketentoezicht zoeken wij een:

Diepgaand administratief toezichthouder (+/- 12 uur per week)

Werkzaamheden

  • Leveren van expertise op het gebied van Diepgaand administratief toezicht;
  • Uitvoeren van (Diepgaande) administratieve onderzoeken die t.b.v. het “reguliere” toezicht nodig zijn bij vooral de afval gerelateerde bedrijven in de regio;
  • Uitvoeren van onderzoeken die voortvloeien uit de adviezen in de analyses van Team Ketentoezicht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Diepgaand administratief toezichthouder die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.