thumbnail
Toezichthouder ITH - Accent agrarisch

Omgevingsdienst Regio Utrecht (ODRU)

Archimedeslaan 6, 3584 BA Utrecht, Nederland

Juridisch
Deze inhuuropdracht is verlopen
€75,-
36 Utrecht

Publicatiedatum:

15-06-2022

Sluitingsdatum:

27-06-2022

Begindatum:

27-06-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

36

Wat ga je doen?

De werkzaamheden bestaan uit preventieve en repressieve controles (tot maximaal 100 controles met hercontroles en indien noodzakelijk dwangsomcontroles) bij zowel extensieve als intensieve veehouderijen met toepassing van de LHS. Deze controles voer je zelfstandig uit. Indien voor de controles noodzakelijk, onderhoudt je contacten met de gemeenten om zo goed op de hoogte te blijven van de lokale situatie, specifieke wensen en omstandigheden. Je plant bezoeken in, maakt afspraken, treft voorbereiding, stelt controlebrieven op en verwerkt gegevens in SquitXO. Je informeert en adviseert ondernemers over de van toepassing zijnde wet- en regelgeving en over hun bijdrage aan de duurzame samenleving. Je controleert, conform onze eigen werkwijze, de Erkende Maatregelen m.b.t. energiebesparing. 

Over welke competenties beschik jij?

Resultaatgericht;

Overtuigingskracht;

Projectmatig werken;

Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;

De Eisen

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als toezichthouder.

  • In het bezit van rijbewijs B

  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als toezichthouder met als deskundigheidsgebied 5 - Klasse I, II en III inrichtingen algemeen/agrarisch.

  • Minimaal afgeronde HBO bachelor opleiding.

  • Aantoonbare kennis van Squit XO in de afgelopen 3 jaar blijkend uit werkervaring / opleidingen / cursussen.)

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Toezichthouder ITH - Accent agrarisch die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.