thumbnail
Medewerker DIV C

Omgevingsdienst Regio Utrecht (ODRU)

Archimedeslaan 6, 3584 BA Utrecht, Nederland

Informatiemanagement
Sluit vandaag
40
32 - 36 Utrecht

Publicatiedatum:

10-05-2022

Sluitingsdatum:

19-05-2022

Begindatum:

20-05-2022

Einddatum:

20-08-2022

Uren per week:

32 - 36

We zijn met steeds meer mensen in ons kleine land. Zo voeren we de druk op het milieu, onze omgeving en elkaar steeds verder op. Een goede omgevingsdienst is daarom onmisbaar voor elke gemeente. Wij zijn een proactieve, klantgerichte kennisorganisatie met een breed aanbod aan producten en diensten. Met elkaar zorgen we voor een gezonde, veilige en duurzame leefomgeving.

Wie zijn we en wat doen we?

De Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU) ondersteunt vijftien gemeenten bij de uitvoering van hun milieu- en omgevingstaken. Welke taken dat allemaal zijn, kun je hier zien. We doen ons werk met 160 vaste collega’s en een groot aantal inhuurkrachten. Wil je meer weten over de ODRU? Bekijk dan dit animatiefilmpje en ons jaar 2020 in vogelvlucht. Hoe de organisatie is ingericht zie je hier.

Hoe is het om bij de ODRU te werken?

Vier collega’s vertellen je graag met hoeveel plezier zij bij de ODRU werken.

Afdelingsinformatie

Het cluster DIV is verantwoordelijk voor de informatievoorziening en archivering binnen de organisatie. Het cluster DIV verwerkt alle inkomende informatie die zowel als fysieke post, maar ook digitaal bij de ODRU binnenkomt. Daarnaast is het cluster DIV ook betrokken bij het opvragen van bouw of milieudossiers, het aanbrengen van mutaties in het bedrijvenbestand en het inboeken van uitgaande mails. Ook zijn de archiveringtaken bij het cluster DIV ondergebracht.

Wat ga je doen?

Binnen het cluster Administratie en Documentatie zijn wij op zoek naar een tweetal tijdelijke collega’s voor het omlabellen van reeds geregistreerde documenten. De werkzaamheden bestaan uit het herschikken van de fysieke documenten en het registreren van deze herschikking in ons DMS (Decos Join).

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Medewerker DIV C die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.