thumbnail
Vergunningverlener Wet Natuurbescherming (soortenbescherming)

Omgevingsdienst Brabant Noord

Victorialaan 1 Toren, D, 5213 JG 's-Hertogenbosch, Nederland

Juridisch
Sluit over 11 dagen
85
36 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

18-07-2022

Sluitingsdatum:

22-08-2022

Begindatum:

03-10-2022

Einddatum:

31-12-2023

De Omgevingsdienst Brabant Noord zijn uitvoeringsexperts als het gaat om vergunningverlening, toezicht en handhaving in de fysieke leefomgeving. Daarnaast  adviseren collega’s het openbaar bestuur en dragen zo bij aan een veilige en gezonde leefomgeving in Brabant Noord.

De ODBN is op zoek naar een Vergunningverlener Wet natuurbescherming, soortenbescherming.


Wat ga je doen?

Als vergunningverlener Wet natuurbescherming heb je een brede rol en verantwoordelijkheid. Je houdt je bezig met het behandelen van ontheffingaanvragen en verzoeken in het kader van de Wet natuurbescherming, onderdeel soortenbescherming. Je voert je werkzaamheden namens de ODBN in opdracht van de provincie Noord-Brabant uit. De provincie geeft je daarbij het vertrouwen en de verantwoordelijk om autonoom te handelen. Je standplaats is 's-Hertogenbosch.

Kandidaatomschrijving

Jij wil dat mens en natuur op een goede manier samen kunnen leven. Je vindt het leuk om te puzzelen met een aanvraag en kunt goed schakelen met andere disciplines. Je bent analytisch en legt verbanden. Je hebt een goed gevoel voor bestuurlijke en politieke besluitvormingsprocessen, je er- en herkent signalen van belanghebbenden en schakelt hier inhoudelijk en tijdig op. 

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt een afgeronde opleiding Ecologie of soortgelijk. Je hebt kennis van (beschermde) dier- en plantensoorten, en affiniteit met de bescherming van vleermuizen, gierzwaluwen en huismussen.

Interviewplanning

De gesprekken vinden plaats in week 35/36 (in overleg). We kijken dan of deze op ons kantoor zijn of via Teams

Toelichting op rooster

Bespreekbaar zijn kandidaten die 24 tot 36 uur beschikbaar zijn

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Vergunningverlener Wet Natuurbescherming (soortenbescherming) die deze organisatie zoekt?