thumbnail
thumbnail

Ambtelijk ondersteuner OR

Omgevingsdienst Achterhoek

Elderinkweg 2, 7255 KA Hengelo, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 80,00
4 Gelderland

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

4

Publicatiedatum:

13 nov 2023

Omschrijving van de opdracht
De Ondernemingsraad (OR) van de Omgevingsdienst Achterhoek (ODA) is op zoek naar een ambtelijk secretaris. Dit ter vervanging van de huidige ambtelijk secretaris. Hierbij nodigen wij u uit om een offerte in te dienen.

Als ambtelijk ondersteuner ben jij de expert op het gebied van de WOR en ben je in staat om de OR en de bestuurder te wijzen instemming-/ adviesplichtige onderwerpen. Je houdt ons scherp zodat de medezeggenschap goed en prettig gepositioneerd wordt binnen de organisatie. 

Onze OR kent 5 gekozen enthousiaste leden met een zittingsperiode van drie jaar. Zij dragen namens de ODA-medewerkers bij aan de verbinding tussen de koers van de ODA en de uiteindelijke taak uitvoering. Dit doen wij door balans te zoeken tussen het organisatiebelang en het belang van de werknemers. De OR komt gemiddeld twee keer in de maand bijeen en overlegt regelmatig met de WOR-bestuurder.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 januari 2024 tot en met 31 december 2024 voor 4 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

  • Werkervaring als ambtelijk ondersteuner van de OR bij een vergelijkbare organisatie

  • Kennis van de WOR

Gunningscriteria

  • Aantoonbare kennis van de WOR

  • Ervaring als ambtelijk ondersteuner van de OR bij een vergelijkbare organisatie

  • Aantoonbaar administratief onderlegd

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Ambtelijk ondersteuner OR die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.