thumbnail
Interim teammanagers vergunningverlening Milieu

ODRN

Mariënburg 75, 6511 PS Nijmegen, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 105,00
32-36 uur Gelderland

Publicatiedatum:

05-05-2022

Sluitingsdatum:

15-05-2022

Begindatum:

01-06-2022

Einddatum:

01-12-2022

Uren per week:

32-36 uur

Voor de afdeling vergunningverlening Milieu zoekt de ODRN twee interim teammanagers.

Je gaat leiding geven aan het team vergunningverlening of specialistische advies van ongeveer 25 fte zeer betrokken, enthousiaste en inhoudelijk deskundige medewerkers.

Het accent ligt op het gebied van milieu en leefomgeving (bestaande uit vergunningverlening of specialistisch advies). Je begeleidt de medewerkers in het realiseren van de afgesproken output en in hun ontwikkeling.  

In eerste instantie zijn de teammanagers verantwoordelijk voor de productie, bedrijfsvoering en het resultaat van de verschillende teams.Daarbij is het op orde brengen van de processen een belangrijk onderdeel.

Het accent van de werkzaamheden ligt op het faciliteren, organiseren en versterken van de samenhang van het team. Je draagt zorg voor de gewenste kwalitatieve en kwantitatieve bezetting en de kaders waarbinnen de medewerkers functioneren.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Interim teammanagers vergunningverlening Milieu die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.