thumbnail
thumbnail
Constructeur

ODRN

Mariënburg 75, 6511 PS Nijmegen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 90,00
16-24 uur Gelderland

Begindatum:

1 okt 2022

Einddatum:

31 mrt 2023

Uren per week:

16-24 uur

Publicatiedatum:

23 sept 2022

Omgevingsdienst Regio Nijmegen (ODRN) is een samenwerkingsverband van de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Nijmegen, Wijchen en de provincie Gelderland. We werken nauw samen op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving voor milieu, bouwen, geluid, bodem en water. Met zo’n 220 collega’s zetten we ons in voor een goede dienstverlening aan bedrijven en inwoners. Zo zorgen we samen voor een gezonde, duurzame en veilige regio.

We zijn op zoek naar een constructeur

De opdracht is in eerste instantie voor 16 uur per week. Afhankelijk van de werkvoorraad kan dit, in onderling overleg, uitgebreid worden naar 24 uur per week.

Opdracht: Toetsen van adviesrapporten, tekeningen en berekeningen behorende bij Omgevingsvergunningen met de activiteit bouwen aan constructieve aspecten.

  • Toetsen van adviesrapporten, tekeningen en berekeningen aan constructieve aspecten als sterkte, stijfheid, stabiliteit en samenhang;
  • Adviseren bij gesprekken met klanten als het gaat om beoordeling van constructiemogelijkheden, materiaaltoepassingen en detaillering;
  • Adviseren met betrekking tot constructieve aspecten zowel voor de Omgevingsvergunning met de activiteit bouwen als bij de buitencontrole. Daarbij wordt altijd het aspect veiligheid beoordeeld;
  • Controleren van bouwwerken met complexe constructies tijdens de uitvoeringsfase;

Adviseren ten aanzien van beleid op het gebied van constructiezaken.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Constructeur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.