thumbnail
thumbnail

Bodemadviseur

ODRA

Molenstraat 19, 4701 JL Roosendaal, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 90,00
36 Noord-Brabant

Begindatum:

1 aug 2024

Einddatum:

1 aug 2025

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

4 jul 2024

Omschrijving van de opdracht

ODRA is op zoek naar een bodemadviseur middels een deta-vast constructie.

Wat ga je doen?

Jij adviseert gemeenten over onderzoeks- en saneringsresultaten in het kader van omgevingsplanactiviteiten, bijvoorbeeld bouwvergunningsaanvragen. Daarnaast handel je meldingen af die ingediend zijn via het Omgevingsloket en beoordeel je bodemonderzoeken. Je krijgt bij de uitvoering van je werkzaamheden voldoende begeleiding van ervaren collega’s.

In jouw rol van specialist is het vanzelfsprekend dat je ervoor zorgt dat je goed op de hoogte blijft van wet- en regelgeving, ontwikkelingen, beleid en procedures zodat je deze kunt toepassen in je werk.

Door de gemeenten worden wij steeds meer gezien als adviseur die ook meedenkt over beleid. Ook praten we mee in diverse regionale en nationale overlegstructuren, zoals bij de VNG, Omgevingsdienst NL en het Gelders Ondergrond Overleg. Als onze bodemspecialist denk je graag mee over de grote lijn, bijvoorbeeld over regionale afstemming van regels. Dankzij jouw kennis en ervaring kun je hier namens de omgevingsdienst ook een duidelijke rol in spelen.

Wij zijn hier niet op zoek naar reguliere inhuur, gelieve hier rekening mee te houden.

Verantwoordelijkheden

Wat je exact gaat doen is afhankelijk van je kennis en ervaring. Voorbeelden van taken zijn:

- Je handelt vanuit de Wet Bodembescherming (overgangsrecht) taken af voor de Provincie Gelderland;

- Je denkt mee over en werkt mee aan interne proces- en kwaliteitsverbetering;

- Je adviseert je collega’s van vergunningverlening en handhaving over bodemzaken;

- Je adviseert over het bodemonderdeel bij vraagstukken die betrekking hebben bij complexe bedrijven.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 augustus 2024. tot en met 1 augustus 2025 voor 36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen
U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

conform profiel

conform profiel

Wensen
40 %

conform profiel

40 %

conform profiel

20 %

conform profiel

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Bodemadviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.