thumbnail
thumbnail

Senior Adviseur Klimaat en Duurzaamheid

OD NHN

Dampten 2, 1624 NR Hoorn, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€95
20 tot 28 Noord-Holland

Begindatum:

13 jul 2024

Einddatum:

13 jan 2025

Uren per week:

20 tot 28

Publicatiedatum:

5 jul 2024

Organisatie
Bij de OD NHN gaan we altijd constructief en voorkomend te werk. In onze organisatie werken zo’n 250 bevlogen en ervaren collega’s aan de uitvoering van milieutaken van zestien gemeenten in Noord-Holland Noord. Daarnaast is ook provincie Noord-Holland onze opdrachtgever. We houden ons bezig met vergunningverlening, toezicht en handhaving en advisering en zijn specialist op het gebied van klimaat, natuur, milieu, duurzaamheid, energietransitie, geluid, lucht, afval, asbest, externe veiligheid, bodemkwaliteit, zwemwater, wegen en vaarwegen.

Wij zijn gevestigd in een modern en goed bereikbaar kantoor, vlakbij het station, uitvalswegen en het centrum van Hoorn.

Omschrijving van de opdracht
Je maakt deel uit van het team Duurzaamheid en Klimaat waarin zeven deskundige en enthousiaste collega’s werken aan de energietransitie om daarmee bewoners, bedrijven en gemeenten te helpen zich voor te bereiden op een duurzame toekomst. Het team is werkzaam voor een aantal gemeenten in Noord Holland Noord. In samenwerking met gemeenten initieer je projecten en samen met de teamleider ga je op zoek naar mogelijk nieuwe taken die van belang zijn voor gemeenten.
Je coördineert een regionaal overleg duurzaamheid (voorzitten overleg, agenda, verslag, monitoren uitvoeringsprogramma, schakelfunctie tussen de OD en de regio). Je volgt de uitvoering van de RES NHN (herijking 2.0). Met jouw ervaring als senior in het vakgebied kun je minder ervaren collega’s ondersteunen. Je bent een ervaren netwerker met een gedegen kennis van duurzaamheid en energietransitie die bekend is met het werken in/met gemeenten en in een politieke omgeving. Een omgeving met verschillende en soms tegenstrijdige belangen.

Vereisten / knock-outcriteria
1.  Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als adviseur/projectleider klimaat/duurzaamheid/energietransitie;
3. Een maximum uurtarief van €95,- exclusief btw, inclusief woon-werkverkeer en fee Flextender.

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender (weging, totaal 100 punten)
3. Aantoonbare inhoudelijke kennis van beleid en wetgeving op het gebied van klimaat en duurzaamheid (40 punten);
4. Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als adviseur/projectleider klimaat/duurzaamheid/energietransitie binnen een overheidsorganisatie(40 punten);
5. Kandidaat is bereid om bij wederzijdse interesse na 1040 uur kosteloos in dienst te treden (15 punten);
6. Beschikbaar per 22 juli 2024 (5 punten).

Competenties
-Omgevingsbewustzijn
-Samenwerken
-Inlevingsvermogen
-Verantwoordelijkheid
-Goede schriftelijke en mondeling communicatie

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,50 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr. (in afstemming met team)

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever worden gepland in overleg met de geselecteerde kandidaten. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk dinsdag 16 juli 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp´er

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Senior Adviseur Klimaat en Duurzaamheid die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.