thumbnail
Projectleider Realisatie Maatschappelijke Huisvesting

Nieuwegein

Stadsplein 1, 3431 LZ Nieuwegein, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
16-24 Utrecht

Publicatiedatum:

06-05-2022

Sluitingsdatum:

18-05-2022

Begindatum:

01-06-2022

Einddatum:

-

Uren per week:

16-24

Organisatie
Nieuwegein is een jonge, levendige stad met historische accenten. Een complete stad met veel ruimte en groen, uitstekende voorzieningen en moderne woningen. Nieuwegein ligt centraal gelegen en heeft eigen aansluitingen op de doorgaande autowegen A27, A2 en A12 en beschikt over efficiënt openbaar vervoer, waaronder een sneltramverbinding met de buurgemeenten IJsselstein en Utrecht. In deze complete stad ligt voor de Gemeente Nieuwegein ook een taak in het verduurzamen van de stad.

De gemeentelijke organisatie is informeel en ambitieus. Met circa 550 medewerkers wordt gewerkt aan een toekomstbestendige en bedrijvige stad. Het prachtige, moderne en lichte Stadshuis staat in het levendige centrum van Nieuwegein met volop winkels in de buurt.

De lijnen in de organisatie zijn kort, er is een informele werksfeer en er is volop ruimte voor nieuwe ideeën en eigen initiatief. De bedoeling van de organisatie is om bij te dragen aan een bloeiende Nieuwegeinse samenleving.

De gemeente Nieuwegein is op zoek naar een projectleider die huisvesting realiseert voor een gemengd wonen project. In Nieuwegein zijn we voor ons huidige gemengd wonen project Inn Between op korte termijn op zoek naar een nieuwe locatie. Daarbij onderzoeken we de mogelijkheid of huisvesting van Oekraïense vluchtelingen tijdelijk hiermee gecombineerd kan worden. Er is een locatie in beeld. Nu moet een business case opgesteld worden, met daarin de planning, financiële haalbaarheid, acties en resultaten. Wanneer hiervoor politiek draagvlak is, wordt een projectorganisatie gestart, waar jij een belangrijk onderdeel van uit maakt.

Je werkt op het snijvlak van het ruimtelijke en het sociale domein. De verantwoordelijkheid voor deze opdracht ligt bij de afdeling Ruimtelijk Domein.

Wat is Inn Between?
Inn Between is een gemengd wonen project in een getransformeerd kantoorpand in het centrum van Nieuwegein. In 76 onzelfstandige kamers woont een mix van verschillende achtergronden samen: statushouders, jongeren, studenten en spoedzoekers. De bewoners zorgen er samen voor dat Inn Between veilig, schoon en gezellig blijft. Het doel van Inn Between is primair het (tijdelijk) huisvesten, maar vooral het geven van een goede (her)start aan alle bewoners. Omdat het huidige pand wordt gesloopt, moet op korte termijn alternatieve huisvesting gerealiseerd worden.

Kijk voor meer informatie over Inn Between op: https://youke.nl/actueel/inn-between-gemengd-wonen-nieuwegein/

Opdracht
De opdracht wordt voor 16-24 uren per week worden uitgevoerd.

De opdracht bestaat uit twee onderdelen.

In het eerste onderdeel stel je een business case op, met daarin de planning, financiële haalbaarheid, acties en resultaten. Je zorgt voor intern en extern draagvlak voor de locatie en bereidt een principebesluit voor over het plan. Indicatief zal deze periode 3 maanden duren.

Mocht er een negatief besluit worden genomen of geen is er geen haalbare business case op te stellen dan zullen we de opdracht na deze eerste fase beëindigen.

Bij een positief besluit over een locatie starten we met het tweede deel van deze opdracht. Je levert een bijdrage aan de bijhorende projectorganisatie. Je adviseert de verantwoordelijke wethouder over strategische afspraken en kaders voor de samenwerking en bereidt eventuele besluitvorming voor.

Wat zoeken we?
We zoeken een ervaren allround projectleider met een groot hart en kunde voor maatschappelijke woonprojecten. Je beheerst het projectleiderschap voor ruimtelijke projecten in de breedte: communicatie, omgevingsmanagement, politiek-bestuurlijke gevoeligheid. Vanuit een brede oriëntatie op en interesse in maatschappelijke vraagstukken ben jij in staat om de juiste vastgoedoplossing voor dit gemengd wonen project voor te stellen. Kennis van Nieuwegein is een pré.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Minimaal een afgeronde opleiding op hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Projectleider van Ruimtelijke/Woon projecten;
3. Kandidaat/leverancier gaat akkoord met in eerste instantie een opdracht voor 16-24 uren per week;

Gunningscriteria (weging)
4. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Projectleider van Gemengd Wonen projecten (benoem dit duidelijk in het cv) (25 punten);
5. Je beschikt over een brede visie op vastgoed (niet alleen de stenen, maar ook de mensen) en hebt dit toepast in eerdere vastgoedprojecten (benoem een duidelijk voorbeeld project in het cv) (25 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met bestuurlijk-politieke opgaves (benoem dit duidelijk in het cv) (15 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met de advisering aan de portefeuillehouder (benoem dit duidelijk in het cv) (15 punten);
8. Aantoonbare werkervaring met stakeholder- en omgevingsmanagement (benoem dit duidelijk in het cv) (20 punten).

Competenties

  • Toegankelijk en verbindend vermogen, zowel voor en naar de organisaties onderling als de beleidsafdeling waarvoor je werkt;

  • Je bent proactief;

  • Je bent pragmatisch, resultaat- en oplossingsgericht;

  • Je bent communicatief sterk zowel mondeling als schriftelijk;

  • Je kan goed motiveren en overtuigen vanuit de inhoud;

  • Je bent stressbestendig en flexibel.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 11. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In overleg.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op maandag 23 mei 2022 tussen 13.00 uur en 15.00 uur. De gesprekken zullen plaatsvinden per MS Teams óf op het Stadhuis te Nieuwegein. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 20 mei 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider Realisatie Maatschappelijke Huisvesting die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.