thumbnail
thumbnail
Facilitair medewerker

Nieuwegein

Stadsplein 1, 3431 LZ Nieuwegein, Nederland

Overig
Sluit over 2 dagen
€30
36 Utrecht

Publicatiedatum:

21-09-2022

Sluitingsdatum:

29-09-2022

Begindatum:

01-10-2022

Einddatum:

01-01-2023

Omschrijving van de opdracht

Organisatie
Nieuwegein is een jonge, levendige stad met historische accenten. Een complete stad met veel ruimte en groen, uitstekende voorzieningen en moderne woningen. Nieuwegein ligt centraal gelegen en heeft eigen aansluitingen op de doorgaande autowegen A27, A2 en A12 en beschikt over efficiënt openbaar vervoer, waaronder een sneltramverbinding met de buurgemeenten IJsselstein en Utrecht. In deze complete stad ligt voor de Gemeente Nieuwegein ook een taak in het verduurzamen van de stad.

Opdracht
Als facilitair medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor medewerkers, interne klanten en leveranciers en ondersteun je hun dagelijks bij alle voorkomende facilitaire vraagstukken.

Je bent zeer klant-, service-, en resultaat gericht en je kunt en durft out of the box te denken qua oplossingen. Je bent collegiaal en kunt goed werken in teamverband.

In een rooster werk je deels in de frontoffice achter de facilitaire servicedesk en deels in de backoffice.
Aan de frontoffice voer je regie op de binnenkomende meldingen die telefonisch, via de email, fysiek via de balie en via de selfserviceportal binnenkomen. Op basis van de meldingen stuur je de backoffice medewerkers aan. ICT en vastgoed medewerkers zijn in de werkplekomgeving je sparringpartners.

De backofficetaken zijn het ondersteunen van raadsvergaderingen, huwelijken en evenementen.

Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het controleren en uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan het gebouw/inventaris. Je ontvangt de goederen en bezoekers en begeleid ze naar de juiste plek. Daarnaast open en sluit je het Gemeentehuis dagelijks en op dagen waar een event plaatsvindt.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau 4;
2. Aantoonbare werkervaring als Facilitair medewerker.

Gunningscriteria (weging)
3. Een maximum uurtarief van € 30,- exclusief BTW/ inclusief reiskosten woon-werkverkeer en fee Flextender (30 punten);
4. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Facilitair medewerker (40 punten);
5. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar met de coördinatie van en de uitvoering van facilitaire diensten (30 punten).

Competenties

  • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;

  • Representatief;

  • Betrouwbaar;

  • Probleem oplossend vermogen.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: maandag t/m vrijdag (in rooster van 6.30 t/m 17.00) optioneel en in overleg avond.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland in week 41 (10 oktober 2022 t/m 14 oktober 2022) en zullen fysiek plaatsvinden. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk in week 40 (3 oktober 2022 t/m 7 oktober 2022) bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Facilitair medewerker die deze organisatie zoekt?