thumbnail

Dynamisch Aankoopsysteem (DAS) Inhuur NWO

Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)

Laan van Nieuw Oost-Indië 300, 2593 CE Den Haag, Nederland

VERLOPEN

Publicatiedatum:

15-12-2021

Sluitingsdatum:

01-01-2030
-
Zuid-Holland

NWODe Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) is een van de grootste wetenschapsfinanciers in Nederland. NWO staat voor kwaliteit en vernieuwing in de wetenschap.Met een budget van ruim 800 miljoen euro investeert NWO jaarlijks in ongeveer 6000 onderzoeksprojecten aan universiteiten en kennisinstellingen.Het gaat zowel om onderzoek uit wetenschappelijke nieuwsgierigheid als onderzoek naar maatschappelijke vraagstukken. Op basis van adviezen van onafhankelijke wetenschappers uit binnen- en buitenland selecteert NWO de beste onderzoeksvoorstellen.NWO stimuleert nationale en internationale samenwerking, beheert en financiert acht nationale onderzoeksinstituten, investeert in grote onderzoeksfaciliteiten en bevordert het gebruik van onderzoeksresultaten.De raad van bestuur (RvB) is het hoogste bestuursorgaan van en geeft richting aan NWO. Zij worden gevoed door de domeinorganisatie, instituten, adviesorganen en raad van toezicht.De NWO-domeinen (NWO-D), de onderzoeksinstituten, NWO-I en de regieorganen voeren de kerntaak van NWO uit: het bevorderen van kwaliteit en vernieuwing in de wetenschap. De NWO-domeinen organiseren de programma's en financiering voor onderzoek. Zowel de RvB als de NWO-domeinenbesturen hebben de bevoegdheid om publieke gelden voor wetenschappelijk onderzoek te verdelen. Doel Dynamisch Aankoopsysteem (DAS) Inhuur NWONWO beoogt met de instelling van de DAS op eenvoudige en snelle wijze inhuuropdrachten te kunnen gunnen. Deze DAS richt zich op de inhuur van professionals op verschillende vakgebieden waar tijdelijke expertise en inzet voor nodig is.Zodra NWO behoefte heeft aan tijdelijke externe capaciteit, waarvoor NWO niet al een andere overeenkomst heeft afgesloten, wordt de opdracht via het platform Negometrix uitgezet. De aanbesteding van inhuur vanaf schaal 10 Cao-OI in de vorm van een Dynamisch Aankoopsysteem vindt plaats met inachtneming van de Aanbestedingswet 2012. Directie BedrijfsvoeringCommunicatieFacilitaire BedrijfFinanciënInformatievoorziening en AutomatiseringInkoop en contractmanagementJuridische ZakenPersoneel en OrganisatiePrimaire procesIn de kwalificaties zijn functiebenamingen (niet limitatief) opgenomen die binnen de betreffende kwalificatie vallen.LooptijdDe DAS Inhuur NWO heeft een looptijd van juni 2017 t/m juni  2022.Stappenplan aanmelden DASHet stappenplan voor aanmelden DAS staat beschreven in de bijgevoegde bijlage:Stappenplan registreren Negometrix en aanmelden DASinhuur NWO

Documenten:

  Vind jouw droomopdracht

  Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht

  Ben jij de Dynamisch Aankoopsysteem (DAS) Inhuur NWO die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.