thumbnail
thumbnail
OM Adviseur PmG en Intell

Ministerie van Justitie en Veiligheid

Turfmarkt 147, 2511 DP Den Haag, Nederland

Beleidsadvies
Sluit vandaag
Geen maximum
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

20-09-2022

Sluitingsdatum:

26-09-2022

Begindatum:

26-09-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

36

Omschrijving van de opdracht

Functieomschrijving

Aanleiding

Binnen de afdeling BSR is op dit moment veel inhoudelijke expertise in huis en een enorme betrokkenheid bij de inhoud. Er zijn veel ideeën en vrijwel iedereen is erg ontvankelijk voor de nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Tegelijkertijd hebben wij minder deskundigheid in huis als het gaat om projectmatig denken en handelen. Dit betekent dat als we niet oppassen de ideeën blijven hangen en niet tot concrete resultaten gebracht kunnen worden. Het is dus nog een forse klus om intell cluster en Preventie met Gezag van het papier af te krijgen en dan ook nog zodanig dat concrete resultaten kunnen worden gehaald en geborgd.

Doel

Externe ondersteuning op dit punt, zodat de nieuwe collega’s een vliegende start kunnen maken en we de gehele afdeling een impuls kunnen geven op het gebied van projectmatig handelen en denken. Het komt dan concreet neer op het maken van een projectplan, waarin onze adviseurs hun ideeën en plannen kunnen laten landen. Waarbij de consultant na +-2 maanden twee documenten oplevert, waardoor het eenvoudig is te sturen op de ontwikkeling van het intellcluster én de Preventie met Gezag-doelen.

De Eisen

  • De kandidaat heeft minimaal een afgeronde opleiding op WO niveau.

  • De kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met Organisatieadviestrajecten.

  • Wegens spoed is de kandidaat is per 1 oktober beschikbaar.

  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

  • Inschrijver vult hieronder de naam van de Kandidaat in en het telefoonnummer voor het maken van een eventuele afspraak voor een Interview.

  • Inschrijver vult hieronder de NAAM en Functie in van de persoon die de eventuele overeenkomst ondertekent. Dit is de rechtsgeldig tekenbevoegde wat blijkt/volgt uit het uittreksel van de KvK of een door deze rechtsgeldig tekenbevoegde gevolmachtigd persoon. Indien een volmacht van toepassing is dient deze in de map bij deze vraag te worden gevoegd.

  • De kandidaat heeft aantoonbare werkervaring binnen de strafrechtketen

  • De kandidaat heeft aantoonbare werkervaring binnen beleid, strategie en recherche

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de OM Adviseur PmG en Intell die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.